Bent u op zoek naar tijdelijke woonruimte in Groningen? Lees dan snel verder!

Huren in De Loskade per 1 augustus

De Loskade

Vanaf vandaag kunt u zich via onze website aanmelden als geïnteresseerde voor het project “De Loskade” in Groningen.

Op dit moment wordt er nog hard gewerkt aan deze pop-up wijk op het Suikerunieterrein. De verwachting is dat per 1 augustus 46 tijdelijke huureenheden beschikbaar zullen zijn. De verblijven zijn voor maximaal 6 maanden te huur. De reden hiervoor is dat het Suikerunieterrein feitelijk nog geen woonbestemming heeft. Om nu toch al gebruik te kunnen maken van de ruimte op het Suikerunieterrein hebben de eenheden een zogenaamde ‘hotelbestemming’ gekregen. De eenheden worden allemaal gemeubileerd opgeleverd en daardoor kunnen de ‘gasten’ er zo in. Ideaal dus wanneer u voor uw werk en/of studie tijdelijk in Groningen wilt verblijven of wellicht als tussentijdse oplossing.

In 2030 worden de huureenheden weer afgebroken als het terrein voor andere zaken nodig is. In de tussentijd wordt gebruik gemaakt van de mogelijkheid om te experimenteren met de duurzaamheid van de eenheden.

Woningtypes

De Loskade bestaat uit 14 grondgebonden verblijven en 32 studio’s. Er is voor een fraai interieur gekozen in drie verschillende stijlen; Scandinavisch design, een industriële look en een landelijke stijl. Elke huureenheid heeft hierdoor een eigen ‘look and feel’.

STUDIO

De 32 knusse studio's bevinden zich in 2 complexen en zijn verdeeld over 4 lagen.  Allen beschikken ze over eigen voorzieningen zoals een ingerichte keuken en een eigen badkamer met sanitair. De studio's zijn uitermate geschikt voor een persoon.

GRONDGEBONDEN VERBLIJF, type 101

De grondgebonden verblijven hebben 4-kamers van 5,1 m, 5,4 m of 5,7 m breed. Op de begane grond bevindt zich een hal met apart toilet en een lichte woonkamer met open keuken. Op de eerste verdieping is er een badkamer met een 2e toilet en douche, 2 slaapkamers, een bergruimte/waskamer en tevens toegang tot een zolderberging.

GRONDGEBONDEN VERBLIJF, type 301

Deze lijken op het type 101, maar beschikken over een extra verdieping met een ruime zolderkamer of 2 extra slaapkamers. Beide verblijven zijn 5.4 m breed.

GRONDGEBONDEN VERBLIJF, type 200

De types 200 komen in 2 verschillende breedte maten, 5.1 m en 5.7 m. Ze beschikken over 2 of 3 slaapkamers en een plat dak.

GRONDGEBONDEN VERBLIJF, type 202

Riante 2 of 3 slaapkamer verblijven met open zolderkamer. Door het platte dak is vooral de zolderkamer goed in te delen.

GRONDGEBONDEN VERBLIJF, type 201

Type 201 is vergelijkbaar met type 301. Deze komen in 3 verschillende breedtematen namelijk: 5,1 m, 5,4 m en 5,7 m. Voorzien van 2 of 3 ingerichte slaapkamers en een zolder met vaste trap. Bouwnummer 43 heeft een ingedeelde zolder met 2 extra slaapkamers, ideaal voor grotere gezinnen. Tevens heeft dit type de keuken aan de achterzijde en een badkamer met douche en bad!

Huurvoorwaarden

  • Het is alleen mogelijk om tijdelijk op “De Loskade” te verblijven op basis van short stay. Short stay betekent een huurperiode van maximaal zes maanden.
  • Er wordt per huurperiode één maand borg gevraagd.
  • Alle verblijven zijn volledig gemeubileerd en gestoffeerd.
  • Alle verblijven zijn voorzien van een keuken met inbouwapparatuur, complete inventaris en een badkamer. Handoeken en linnengoed zijn eveneens aanwezig.

Aanmelden

Enthousiast geworden? Schrijf u in via het aanmeldformulier op onze website. U kunt daar aangeven voor welk(e) bouwnummer(s) u in aanmerking wilt komen.

Gerelateerde berichten

    Geen resultaten gevonden