Als u uw woning via Pandomo Makelaars verkoopt, krijgt u van ons toegang tot een persoonlijk klantendossier. Het klantendossier is een online omgeving waarin alle belangrijke stukken van uw woning komen te staan en waar bijvoorbeeld de (bezichtigings)afspraken met u worden gecommuniceerd. Als er gegevens of afspraken worden toegevoegd aan uw persoonlijke klantendossier, ontvangt u daarvan altijd een bericht via het door u opgegeven e-mailadres.

Het persoonlijke klantendossier nu AVG Proof

Dit was altijd al een service van ons kantoor en dat blijft ook zo. Wat er anders is geworden? Het klantendossier beheert u als verkoper vanaf nu helemaal zelf. En daarmee voldoet het dossier dan ook aan de regels rondom uw privacy.

Zodra wij voor u aan de slag gaan om uw woning ter verkopen ontvangt u namens Pandomo Makelaars via 'Move' een e-mailbericht waarin u nadere uitleg krijgt over de toegang en het gebruik van het persoonlijke klantendossier. U maakt zelf een wachtwoord aan en kunt er vanaf dan meteen mee aan de slag. Stukken als ‘lijst van zaken’, plattegronden, foto’s en onder meer ook de statistieken van de vindbaarheid van uw woning op Funda… dat alles en meer vindt u terug in uw persoonlijke dossier.

Is er een document of afspraak door Pandomo Makelaars toegevoegd aan het dossier, dan krijgt u daarvan een melding via Move. Dit betekent dat ons kantoor niet rechtstreeks toegang heeft tot uw dossier en uzelf daarmee de regie hierover hebt en houdt. Ook na de verkoop van uw woning.

Heeft u hierover vragen? Stel ze ons gerust. We helpen u graag verder.

Gerelateerde berichten

    Geen resultaten gevonden