De bouwvak is voorbij en er wordt op de bouwplaats langs de Friessestraatweg weer hard gewerkt om de eerste fase woningen tijdig (rond 1 november) op te leveren. Inmiddels hebben wij vele potentiële huurders gesproken en geïnformeerd over de laatste actualiteiten rondom de oplevering van de huurhuizen.

Het Ommeland: veelgestelde vragen

Tijdens deze gesprekken kwam een aantal vragen over de woningen en het nieuwbouwproject meerdere malen voorbij. Voor ons reden om hierop nader in te gaan en een antwoord te geven op de meest gestelde vragen via deze nieuwsbrief over Huren in Het Ommeland.

Veelgestelde vragen

Vraag: Hoe ziet de keuken eruit?
Antwoord: Onderstaande artist impressions geven een beeld van de keuken per woningtype. Links is een voorbeeld van de keuken behorende bij type 5A en 5B. Rechts is een impressie van woningtype 3A,B,C,D en E.

keuken-type-3d-e.png    keuken-type-5b.png

De keukens zijn wit en worden opgeleverd met een strak zwart-granieten aanrechtblad. De keukens zijn verder voorzien van een vaatwasser, inductiekookplaat en afzuigkap. De huurder zorgt zelf voor een oven/magnetron en een koel/vriescombinatie.


Vraag: Zorgt de ringweg voor (veel) geluidshinder?
Antwoord: Onze ervaring is dat dat - opvallend genoeg - erg meevalt. We zijn diverse keren op de bouwlocatie aanwezig geweest en het lawaai van het verkeer is binnenshuis niet of nauwelijks hoorbaar. De isolatie van de woningen is dan ook optimaal en voldoen daarmee geheel aan de - strenge - eisen die worden gesteld aan woningbouw op een dergelijke locatie.


Vraag: Zorgt de ringweg voor (veel) geluidshinder?
Antwoord: Onze ervaring is dat dat - opvallend genoeg - erg meevalt. We zijn diverse keren op de bouwlocatie aanwezig geweest en het lawaai van het verkeer is binnenshuis niet of nauwelijks hoorbaar. De isolatie van de woningen is dan ook optimaal en voldoen daarmee geheel aan de - strenge - eisen die worden gesteld aan woningbouw op een dergelijke locatie. 

Verder zijn er diverse en meer specifieke vragen gesteld aangaande onder meer de afvalverwerking, elektrische laadpalen, erfafscheidingen en afmetingen buitenruimtes. Daarover zullen wij u op korte termijn nader informeren.

U kunt zich nog aanmelden 

Om in aanmerking te komen voor een van de huurwoningen in Het Ommeland uit de eerste fase, kunt u zich nog aanmelden via onze website.
Als u zich heeft aangemeld voor een (of meerdere) huurwoning(en) is het belangrijk te weten wat u vervolgens van Pandomo Makelaars kunt verwachten:

Wij nemen de volgende stappen

1. Op basis van alle aanmeldingen wordt een lijst van potentiële huurders opgesteld, welke wordt voorgelegd aan de verhuurder
2. U ontvangt van ons een bericht of u in aanmerking komt voor een intakegesprek, waarin u een toelichting kunt geven op uw aanmelding. Heeft u zich al aangemeld, maar heeft u nog niets van Pandomo Makelaars gehoord? Wij zijn op dit moment hard aan de slag om alle inschrijvingen in kaart te brengen. U hoort spoedig van ons!
3. Vervolgens zal dit gesprek met u persoonlijk worden ingepland
4. De verhuurder kiest de uiteindelijke huurder

Wordt u niet uitgenodigd voor een intakegesprek? Ook dan hoort u van ons.

De unieke kenmerken van woningtypen 1A en 2A

 2a-exterieur-achterkant.png  1a-2a-interieur.png  2ajpg.jpg

Woningtypen 1A en 2A zijn beide fijne eengezinswoningen met een voor- en een achtertuin waarbij parkeren op eigen terrein ook nog mogelijk is. De  woonkamer heeft een open keuken er zijn 3 slaapkamers en een badkamer op de eerste verdieping. Op de tweede en tevens bovenste verdieping is er nog een slaapkamer beschikbaar, plus een ruimte voor wasmachine/droger en de verwarmingsinstallatie. Vanaf deze tweede verdieping heeft men toegang tot een fraai en ruim dakterras. De eigen bergruimte staat in de tuin achter de woning.

Woningtypen 1A en 2A zijn grotendeels gelijk aan elkaar.  Type 2A is echter  6m² groter omdat het dakterras iets kleiner is. Tevens is de ligging van het dakterras gespiegeld.
Huurprijs €1225.- per maand. 

Het woonoppervlak van woningtype 1A is 98m². Woningtype 2A is met 104m² net iets ruimer. De slaapkamer op de tweede verdieping is namelijk groter (het dakterras is daardoor iets minder ruim).

Huurprijs type 1A € 1195,- per maand, exclusief € 26,25 servicekosten
Huurprijs type 2A € 1225,- per maand, exclusief € 26,25 servicekosten

Gerelateerde berichten

    Geen resultaten gevonden