Het Ommeland is nieuw, zeer energiezuinig en klaar om te bewonen! Althans, een deel van de huizen wordt al bewoond en vanaf 1 januari kunnen de overige huizen uit de eerste bouwfase worden verhuurd. Tot die tijd nodigen we belangstellenden van harte uit om op de bouwlocatie een kijkje te komen nemen. Want dan pas kan echt een goed beeld worden verkregen van wat Het Ommeland te bieden heeft.

Het Ommeland: huizen om te bekijken en te ervaren!

Nieuwbouw huren is ultiem zorgeloos

Lonkt het comfort van gelijkvloers wonen en/of wilt u zich geen zorgen (meer) maken om het onderhoud? Dan biedt huren uitkomst. Wat het dan extra prettig maakt is dat je weet dat je de eerste bewoner bent. Een nieuwe start. In de breedste zin van het woord.

Een nieuwbouwwoning huren kent verschillende voordelen. De woning is tenslotte helemaal nieuw, evenals de voorzieningen in het huis. Dat betekent dat de keuken uitstekend functioneert, de badkamer lekker fris en schoon is en er weinig tot geen onderhoudsklussen te doen zijn. Het betekent overigens ook dat het eerste laagje verf op de muren nog gekozen moet worden en er een vloer moet worden gelegd.

In Het Ommeland wordt momenteel nog flink gebouwd, maar de woningen worden relatief snel achter elkaar opgeleverd. Te beginnen met januari 2020. De volgende fases zullen spoedig daarna volgen. De bouwoverlast verwachten we daarmee tot een minimum te beperken en ook is er alle aandacht voor een goede infrastructuur.

Energiezuinig

Met een EPC (energieprestatiecoëfficiënt) van 0,0 zijn de woningen van Het Ommeland zeer energiezuinig te noemen.

Een EPC van 0,0 betekent naar alle waarschijnlijkheid ook dat u – naast de huur- en servicekosten – weinig extra woonlasten zult ervaren. Hoe weinig dit is hangt uiteraard af van onder andere weersomstandigheden en hoe u als gebruiker omgaat met energie. Om die reden kunnen we de exacte cijfers hiervoor op dit moment nog niet hard maken. De ervaringscijfers missen hiervoor nu nog. Zodra we hierover wel meer informatie kunnen geven, dan hoort u dat van ons.

Bij Het Ommeland is in elk geval geprobeerd om zo energiezuinig mogelijk te bouwen. Door middel van extra isolerend glas, warmtepomp en zonnepanelen helpen wij u als huurder en ons milieu.

Per 1 januari te huur

Uit ervaring weten we dat nieuwbouw huren pas echt interessant wordt als de woningen er staan. Pas dan komt het ‘hoe is het om hier te wonen’- gevoel echt binnen. Rondlopen in de buurt, wandelend langs het water en gevoel krijgen met de omgeving. Hoe ver is het nu echt om naar die supermarkt te gaan? Alles wordt meer concreet. En dat helpt keuzes te maken.

Wij weten inmiddels dat Het Ommeland veel moois te bieden heeft. Wij laten het u graag ervaren. Ook een kijkje nemen? Neem dan even contact met ons op, dan plannen we binnenkort een bezichtigingsafspraak.

Gerelateerde berichten

    Geen resultaten gevonden