Via deze maandelijkse blog van ons team Nieuwbouw bent u altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en toekomstige plannen op het gebied van nieuwbouw in Groningen en omgeving.

Het laatste nieuwbouwnieuws

Schelfhorst: verkoop én inschrijving gestart!

Onlangs is de verkoop van de vijf kavels in het plan ‘Natuurwonen Schelfhorst’ gestart. De kavels bevinden zich op het terrein van de voormalige camping Schelfhorst, ten noorden van Paterswolde en middenin de natuurgebieden Peizer Maden en natuurreservaat Het Elburger Onland. De kavels variëren tussen de ca. 3.900 en 5.800 m². Op de kavel ligt een bouwvlak van ca. 1.400 m² waarbinnen mag worden gebouwd. De woning kan bestaan uit één volume met in de woning geïntegreerde of vrijstaande garage of uit twee volumes met parallelle nokrichtingen die al dan niet samen met de garage een ensemble vormen. Kleine bijgebouwen, bedoeld voor onderhoud van het terrein, zijn hierin niet meegenomen. Bij deze randvoorwaarden past de typologie van een schuurwoning het beste.

Heeft u belangstelling voor één van deze kavels dan kunt u zich inschrijven voor de eerste kavels, kavelnummers 30 en 42. De verkoop verloopt middels inschrijving. Prijs is vanaf € 700.000,- en u kunt tot maandag 9 november a.s. 15:00 uur een finaal bod uitbrengen op één of beide kavels.

Heeft u belangstelling voor de andere kavelnummers (26, 28, 44)? De verkoopprocedure voor deze serie is gelijk aan de eerste serie. Voor deze kavels sluit de inschrijving op maandag 23 november a.s. om 15:00 uur.

drieluik-2.jpg
Afb. 1: Schelfhorst bij avondlicht

De Kroon op het Ebbingekwartier

Indrukwekkend, knus en gezellig, het Ebbingekwartier, direct naast het levendige en bruisende centrum van Groningen. Het eerste wat opvalt in de nieuwe woonwijk is de bijzondere architectuur. Maar ook de markante aanwezigheid van historische bouwwerken, zoals een schoorsteen die bewust is behouden. De roodstenengebouwen (de Loods, het Regulateurshuisje en de Machinefabriek) staan verspreid over de nieuwe wijk. Ze benadrukken het historisch industrieel karakter van weleer. Er is veel fietsverkeer, maar in de sfeervolle straatjes en hofjes van het Ebbingekwartier is geen auto te bekennen. Interesse voor één van deze appartementen? Dit is uw kans om vorstelijk te wonen in het centrum van Groningen. Kies voor een drie-, vier- of vijfkamerappartement. Is 82 m² woonoppervlakte prima? Of gaat u voor de royal-penthouse van 313 m²? Neem contact met ons op voor meer informatie.

20072-vanwonen---ebbingekwartier-groningen---interieur-bnr-48300dpi.jpg 20072-vanwonen---ebbingekwartier-groningen---interieur-bnr-57300dpi.jpg
Afb. 2: Interieurimpressies van De Kroon op het Ebbingekwartier 

Engelse Park | Groningen, Helpman

Laatste kans! 94 van de 95 woningen zijn inmiddels verkocht. De laatste vrijstaande villa is nu beschikbaar. Heeft u belangstelling? Laat het ons snel weten!

Fivelgo | Ten Boer

Goed nieuws uit Ten Boer! De eerste woning is inmiddels verkocht! De overige woningen zijn onder optie geplaatst en er is nog één woning beschikbaar.

Vier van de zes woningen hebben een hoge goot waardoor er veel woongenot op de verdieping ontstaat. De twee andere woningen hebben een lage goot en zijn extra diep. Heeft u belangstelling voor één van deze halfvrijstaande woningen aan de Gaykingastraat? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag de volgende stap in uw wooncarrière te maken.

ten-boer-tv.jpgAfb. 3: De woningen van Fivelgo

Westerwal | Groningen, Zeeheldenbuurt

Bent u op zoek naar een nieuwbouwhuis in de stad? Wilt u graag thuiskomen in een gemoedelijke en kindvriendelijke wijk, maar kunt u het stadse leven niet missen? Dan is nieuwbouwplan Westerwal vast iets voor u. Aan het Hoendiep komt Westerwal. Een nieuwbouwplan dat de Zeeheldenbuurt verrijkt met stoere herenhuizen waarvan de de architectuur is geïnspireerd op het industriële verleden van de omgeving. Ontdek hoe de binnenstad, het park, de dagelijkse boodschappen en de scholen binnen handbereik zijn. Alles is in de buurt! Het nieuwbouw woningaanbod van Westerwal is gevarieerd en bestaat uit twaalf Kadewoningen en tien Hofwoningen (de Hofwoningen zijn inmiddels verkocht). Heeft u interesse in één van de Kadewoningen, neem dan contact met ons op voor meer informatie.

Helperkade | Groningen, Helpman

Goed nieuws vanuit Helperkade! Inmiddels is al ruim 90% verkocht en start de bouw naar verwachting rond de jaarwisseling. De appartementen en stadsvilla’s zijn allemaal verkocht. Er zijn nog wel enkele herenhuizen aan de Helper Westsingel beschikbaar. Deze ruime woningen (140-150m²) hebben een speelse indeling met het eetgedeelte aan de straatkant met openslaande deur naar een zonnig terras aan de voorzijde. Ook heeft ieder herenhuis een eigen parkeerplaats en een fietsenberging in de royale tuin. Wilt u wonen in de heerlijke wijk Helpman, waar het prettig wonen is? In de wijk vindt u alles wat u dagelijks nodig heeft; diverse winkels, horecagelegenheden en ook scholen. Heeft u belangstelling voor één van de laatste herenhuizen? Neem dan contact met ons op, wij informeren u graag over de mogelijkheden.

21571-slokker---helper-westsingel-groningenexterieur-still02.jpg 21571-slokker---helper-westsingel-groningeninterieur-still02.jpg
Afb. 4: De Herenhuizen van Helperkade

Kader Negen | Meerstad, Groenewei

Alle verschillende woningen van project Kader Negen hebben twee gezamenlijke kenmerken: veel ruimte en een stoere uitstraling. Wonen in Kader Negen is meer dan wonen alleen. Het is genieten in de ruimste zin van het woord. Ontdek het woongeluk van de ruime vrijstaande woning, de goed ingedeelde twee-onder-één-kapwoningen of de slim ingedeelde rijwoningen. Voor alle woningen geldt dat de nadruk ligt op maximale woonbeleving!

Veel woningen zijn inmiddels verkocht. Er is nog één woning onder optie. Heeft u belangstelling in één van deze unieke nieuwbouwwoningen? U kunt plaatsnemen op de reservelijst. Wij houden u dan op de hoogte van de ontwikkelingen.

Waar wij u ook over kunnen informeren:

  • Groenewei Meerstad
  • Diverse andere projecten die nog in voorbereiding of in ontwikkeling zijn
  • Algemene informatie over het kopen van nieuwbouw

Gerelateerde berichten

    Geen resultaten gevonden