Op 23 maart vond het WoonEvent van NieuwWonen Groningen plaats in de Mediacentrale. Ruim 900 mensen hebben het event bezocht, waar Pandomo ook met een groot aantal projecten stond. Een geslaagde dag dus, met veel primeurs! Heeft u het WoonEvent gemist? Lees dan deze nieuwsbrief om weer helemaal op de hoogte te zijn van alle lopende én toekomstige nieuwbouwprojecten.

Het laatste nieuwbouwnieuws

De Kleine Hortus fase 3 | start verkoop 13 april
Zoals u ook in het hoofdartikel van de nieuwsbrief van april heeft kunnen lezen, krijgt De Kleine Hortus een vervolg! Op zaterdag 13 april gaan er 14 nieuwe rij- en hoekwoningen in verkoop. Dit zijn woningen conform het Fijn Wonen concept van Van Wijnen en lijken erg op de woningen (Type Lavendel) uit de vorige fase.

De verkoop start op 13 april om 11:00 uur via het online woondossier op de projectwebsite. U kunt uw gegevens nu al invullen, zodat wij weten dat u interesse heeft. Op 13 april wordt het woondossier uitgebreid en vanaf dan kunt u aangeven in welke woning u geinteresseerd bent. Zorg dat u de financiële check al heeft gedaan. Hieruit wordt duidelijk of u de woning en bijkomende kosten kunt betalen. Als onze hypotheekadviseur u hierbij vrijblijvend van dienst kan zijn, dan horen wij dit graag. De prijzen beginnen vanaf € 262.000,- v.o.n.

Kom op zaterdag 13 april tussen 11:00 en 14:00 uur naar Groningen Woont in Vesta Woonforum of op woensdag 17 april tussen 16:00 en 18:00 uur bij ons op kantoor aan de Griffeweg 81 voor meer informatie. Mocht u op deze dagen verhinderd zijn, neem dan contact met ons op. Wij maken dan graag een afspraak na 13 april om de stukken met u door te nemen.

Engelse Park | start verkoop 15 mei
Tijdens het WoonEvent hebben wij bekend gemaakt dat de eerste 32 woningen in Engelse Park op woensdag 15 mei in verkoop gaan. Op 15 mei is een informatiebijeenkomst tussen 17:00 en 19:30 uur in Paviljoen Sterrebos. De verkoop gaat op basis van inschrijving via de projectwebsite. Maak hier alvast uw account aan en bekijk alvast het woningaanbod om de woning van uw voorkeur te bepalen!

De prijzen van de woningen zijn nog niet definitief vastgesteld. Qua richtprijs kunnen we het volgende afgeven:

  • Tuinwoningen vanaf ca. € 350.000,- v.o.n.
  • Parkvilla’s vanaf ca. € 500.000,- v.o.n.

Zorg dat u de financiële check al heeft gedaan. Hieruit wordt duidelijk of u de woning en bijkomende kosten kunt betalen. Als onze hypotheekadviseur u hierbij vrijblijvend van dienst kan zijn dan horen wij dit graag.

Westerwal | nieuwe impressie hofwoningen
Ook het project Westerwal is op 23 maart uitgebreid gepresenteerd. We hebben een nieuwe impressie van de hofwoningen en de plattegrond van de kadewoning is geoptimaliseerd. De nieuwe impressie en plattegrond zijn inmiddels ook online te zien. De verkoop start in de tweede helft van 2019. Volg het project om op de hoogte te blijven.

Ebbingekwartier blok 7 | aan de rand van de binnenstad
Binnenkort komt er een nieuwe fase woningen en appartementen in het Ebbingekwartier in verkoop. De verkoop start in twee delen. Het eerste deel, de gezinswoningen van het Ebbingekwartier blok 7, start voor de zomer van dit jaar. Deel twee, de verkoop van de appartementen, start naar verwachting begin 2020.

  • De gezinswoningen: 37 eengezinswoningen variëren van rijwoningen tot stadsvilla’s (circa 90 m² tot ruim 200 m²) veelal met eigen tuin of dakterras. De koopsommen zijn vanaf circa € 260.000 tot € 600.000 v.o.n.
  • De appartementen: er komen 31 appartementen die variëren van 60 m² tot ruim 250 m² groot. De prijzen zijn vanaf € 225.000 v.o.n. Naar verwachting start de verkoop medio 2020.

Inschrijven op een woning in blok 7 is op dit moment nog niet mogelijk. In de aanloop naar de start verkoop volgt uiteraard meer informatie over de woningen en de verkoopprocedure. Wilt u op de hoogte gehouden worden, volg dan het project!

De Vossenburcht | laatste kans!
Er is nog één appartement beschikbaar in De Vossenburcht! In dit kleinschalige appartementencomplex met 14 ruime koopappartementen is bouwnummer 9 nog beschikbaar. De appartementen worden gerealiseerd op een prachtige plek in de wijk Groote Veen in Eelde, in een groene omgeving en grenzend aan een waterpartij. Bouwnummer 9 is een gelijkvloers appartement van 111m² op de eerste verdieping en heeft twee slaapkamers en een royaal balkon op het zuiden met uitzicht op de vijver. Ook heeft het appartement een eigen fietsenberging en parkeerplaats.

De Stadlander | in voorbereiding
In fase 4 van de wijk Reitdiep ontwikkelt Heijmans 22 ruime halfvrijstaande woningen; het project Stadlander. Wonen met de stad en natuur binnen handbereik. De woningen hebben hun ligging op kavels variërend van ca. 260 m² tot 350m² aan het water. Het ontwerp van de woningen bestaat uit 3 woonlagen met een woonoppervlak van ca. 140m². De verkoop start naar verwachting medio 2019.

The Warehouse | in de binnenstad
The Warehouse bestaat uit 24 compacte, luxe appartementen, verdeeld over 4 bouwlagen, midden in de binnenstad van Groningen. De verkoop is inmiddels in volle gang en alle appartementen zijn onder optie of verkocht. Mocht u belangstelling hebben voor één of meerdere appartementen, dan is het mogelijk om u toe te voegen aan de reservelijst.

Mercado | gelijkvloerse penthouses
Er wordt nog hard gewerkt aan het uitwerken van de plattegronden en andere verkoopstukken. Er wordt gekeken naar opties voor meerdere, gelijkvloerse penthouses. In plaats van 38 appartementen zullen er in Mercado bij de nieuwe indeling 41 appartementen gerealiseerd worden. Wij zullen alle geïnteresseerden uiteraard op de hoogte houden van ontwikkelingen. Volg het project en ontvang z.s.m. meer informatie over de verkoopprocedure.

Nijstad (Vries) | verkoop in volle gang
Op het voormalige terrein van de Ontmoetingskerk ontwikkelt Blue Banner royale gezinswoningen met een ruime tuin. Aan de Nijstad - een nieuwe straat in het hart van Vries - worden zes twee onder één kap woningen en vier vrijstaande woningen gerealiseerd. De verkoop is in volle gang en er zijn nog woonkansen in dit plan! Klik hier om de brochure te downloaden of maak een afspraak voor meer informatie.

Keizerlibel | laatste kans!
De Keizerlibel bestaat uit royale vrijstaande woningen in een groene en waterrijke omgeving. Gelegen op ruime kavels en een verrassend zonnige achtertuin aan het water. De bouw gaat al dit voorjaar van start en er zijn nog twee woningen beschikbaar! Indien u belangstelling heeft maken wij graag een afspraak om alle mogelijkheden door te nemen.

Sluispoort | Buitengewoon wonen in Tersluis
Dit project biedt vier unieke royale vrijstaande woningen aan het begin van de Vossenburglaan in Tersluis. De vrijstaande woningen zijn aan de voorkant gelegen op het zuiden en hebben een formele buitenplek in de ruime voortuin met een haagbeuk als groene afscheiding. De woningen verschillen op subtiele wijze van elkaar door een diversiteit aan gevelopeningen. De vrijstaande woningen hebben bijzonder metselwerk, een aangebouwde garage en een ruime kavel. Kijk op onze website voor het nieuwe beeldmateriaal van de vrijstaande woningen en download de brochure. Om een optie te nemen of uw vragen te beantwoorden maken wij graag een persoonlijke afspraak.

Alle rijwoningen zijn inmiddels verkocht en de bouw hiervan start dit voorjaar.

Zomerdijk | start bouw in zicht!
Binnenkort zal de bouw starten van de 26 eengezinswoningen aan de Zomerdijk. De rijwoningen zijn allen verkocht. Er zijn op dit moment nog enkele halfvrijstaande woningen en één vrijstaande woning beschikbaar. De halfvrijstaande woningen zullen worden gerealiseerd met een aanbouw van 1,20m op de begane grond. Daarnaast krijgen deze woningen een vergrote pui in de achtergevel en een deur van de garage naar de keuken. Bouwnummer 2 krijgt daarnaast nog een extra raamkozijn in de achtergevel op de tweede verdieping. De vrijstaande woning met bouwnummer 26 krijgt een vergrote pui in de achtergevel en een raamkozijn op de tweede verdieping in de achtergevel.
Download de verkoopdocumentatie voor meer informatie over de verschillende typen woningen, beschikbaarheid en de prijzen inclusief gekozen opties.

Wonen aan het Woldmeer | reservelijst
De verkoop van het project Wonen aan het Woldmeer gaat voorspoedig! Zo goed, dat de aannemer de bouw gaat inplannen en de eerste koperskeuzes dienen deze maand te worden gemaakt. Er zijn nog een paar woningen onder optie in dit project.

De Musketiers (Leek) | start bouw in zicht
30 luxe en royale appartementen met een villa-achtige uitstraling, voorzieningen binnen handbereik en dichtbij Groningen. De appartementen zijn verdeeld over drie gebouwen: Aramis, Athos en Porthos: ‘De 3 Musketiers’. Inmiddels is er al meer dan 60% verkocht. De bouw zal naar verwachting dit voorjaar starten.

Haarkes Stee | wonen op een Gronings Erf
Haarkes Stee is de perfecte combinatie van landelijk wonen vlakbij de stad met een knipoog naar het Gronings Erf. Een dorps karakter, groen, energiezuinig en betaalbaar met een grote variatie in woningtypes. Er zijn nog maar een paar woningen beschikbaar!

Binnenkort volgt er ook meer nieuws over de toekomstige projecten en ontwikkelingen in Groningen en de kop van Drenthe zoals: Wonen in Groningen-zuid (Van Ketwich Verschuurlaan), Helper Westsingel, Tersluis vlek 10, Groenewei Meerstad, Oostergast (Zuidhorn) en nog veel meer…

Gerelateerde berichten

    Geen resultaten gevonden