Met veel plezier presenteren we in deze nieuwsbrief een appartement dat te koop staat, in tekst en beeld èn inclusief een indicatie van de maandelijkse woonlasten. Het complete plaatje dus!

Het complete plaatje: huis en hypotheek

De verkoper van het appartement: “Jarenlang met ontzettend veel plezier gewoond in dit heerlijke, super lichte appartement. En wat een uitzicht! Een fantastische plek. Je kijkt vanuit de woonkamer uit op het mooie Stadspark. Ook is het heerlijke zonnige balkon, waar vele avondjes doorgebracht zijn met een hapje en een drankje, echt ideaal. Wonen aan de Donderslaan betekent ook dat je binnen een paar minuten op de ring zit. Wil je lekker het centrum in, dan kan dit binnen 10 minuten fietsen. Ik wens degene die straks in dit heerlijke appartement mag wonen, net zoveel woonplezier toe als ik al die jaren heb gehad!”

Verkopend makelaar Reimon de Wit voegt daaraan toe: “Het appartement heeft 2 slaapkamers en een balkon op het Westen. Het uitzicht is inderdaad echt schitterend! De wijk ligt ten zuidwesten van de stad en is nabij uitvalswegen A28 en A7. De dagelijkse boodschappen zijn op 3 minuten fietsen afstand bereikbaar en ook zijn scholen en sportaccommodaties om de hoek. Het appartementengebouw heeft een eigen, actieve Vereniging van Eigenaren.”

De vraagprijs van dit appartement is € 140.000,-. Bij een hypotheek van € 140.000 zijn de bruto maandlasten indicatief € 550,- en netto € 475,-. Hierbij is gerekend met een annuïteitenhypotheek die in 30 jaar wordt afgelost en met een rentevast periode van 20 jaar met Nationale Hypotheek Garantie. De kosten koper komen bij deze koopsom uit op een bedrag van € 7.795,-

Uiteraard is bovenstaande een indicatie. Voor een persoonlijk en professioneel hypotheekadvies: Vraag Klaas!

Geïnteresseerd in dit fijne appartement en sluiten de maandelijkse kosten aan op uw mogelijkheden? Op woensdag 2 mei kan deze woning worden bezichtigd! Neem voor meer informatie contact op met Reimon de Wit.

Gerelateerde berichten

    Geen resultaten gevonden