Overweegt u uw woning te verkopen? Een waardebepaling van uw huis voeren we gratis uit en geeft een indicatie van de te verwachten verkoopprijs. Bij deze vrijblijvende waardebepaling geven we bovendien altijd uitgebreid advies over de wijze waarop wij uw woning in de markt zetten en succesvol verkopen.

Gratis waardebepaling

Voor een waardebepaling is het noodzakelijk dat wij uw huis goed kunnen bekijken. Daarvoor plannen we altijd een zogenoemde 'opnameafspraak' in. Een van onze ervaren makelaars komt dan bij u thuis. Binnen enkele dagen ontvangt u digitaal een compleet en gratis verkoopadvies van ons waarbij de waarde van uw huis is opgenomen.

Naar aanleiding van de waardebepaling en het verkoopadvies kunt u besluiten of het interessant is om tot verkoop van de woning over te gaan. 

Is dit het juiste moment voor u? Plan dan vandaag nog een afspraak in met een van onze ervaren en kundige makelaars. Dat kan telefonisch of via whatsapp via 050-8533733 of stuur ons een emailbericht via info@pandomo.nl. We nemen dan snel contact met u op. 

Gerelateerde berichten

    Geen resultaten gevonden