De komende periode staat geheel in het teken van nieuw woningaanbod. Er zijn nu al diverse projecten in verkoop en voor de zomervakantie begint worden daar nog een aantal aan toegevoegd. Een overzicht van alle actuele en toekomstige aanbod in en rondom Groningen leest u in deze blog.

Er komen veel nieuwe huizen bij

IN VERKOOP

Weids Wonen in Groenewei – verkoop gestart!

De verkoop van deze 31 luxe woningen is inmiddels in volle gang. Op één van de mooiste plekken, aan de rand van de nieuwe wijk Groenewei, worden aan de Blaarkop veel verschillende huizen gebouwd. Het plan bestaat uit 1 vrijstaande woningen, 6 halfvrijstaande woningen, 11 rijwoningen en 13 geschakelde woningen (waarvan ook 3 levensloopbestendige huizen). Hierdoor zijn de woningen geschikt voor starters, gezinnen èn ouderen. De woningen passen goed in de omgeving omdat ze voor het grootste deel van hout zijn. Het natuurlijk vergrijsde hout is zorgvuldig gecombineerd met een lichte steen. De strakke detaillering, vormgeving en contrast van de antracieten daken en kozijnen met het lichte gevelmateriaal maken het ontwerp eigentijds en modern. Heeft u belangstelling voor één van deze woningen? Inschrijven kan nog tot donderdag 4 juni a.s. 12:00 uur.

Westerwal – verkoop gestart!

Vorige week dinsdag was het zover; de verkoop is van de 12 Kadewoningen en 10 Hofwoningen is gestart. Het nieuwbouw woningaanbod van Westerwal is gevarieerd. Er is keuze uit stoere herenhuizen aan het Hoendiep met vier woonlagen en minimaal 182 m² woonoppervlakte en uit drielaagse hofwoningen van circa 152 m².

Heeft u interesse in één van de koopwoningen in Westerwal? Inschrijven kan tot dinsdag 9 juni a.s. 17:00 uur.

Helperkade

In de populaire woonwijk Helpman verrijst binnenkort het project Helperkade. De verkoop van de appartementen, Stadsvilla’s en Herenhuizen is inmiddels volop in gang. De drie woningtypes zijn allemaal anders, maar ze hebben een belangrijke overeenkomst: comfort, duurzaamheid en een moderne, rijk gedetailleerde architectuur. Er zijn nog enkele woningen beschikbaar. Heb jij interesse in één van deze woningen of wil je graag op de reservelijst komen te staan voor een ander bouwnummer? Neem contact op voor meer informatie en de actuele beschikbaarheid.

Engelse Park

Goed nieuws vanuit Engelse Park. De verkoop van de laatste fase is in volle gang en inmiddels is meer dan 70% verkocht! Alle woningen worden gerealiseerd in een parkachtige omgeving naast het Sterrebos. Heeft u belangstelling voor één van deze woningen of wilt u plaatsnemen op de reservelijst neem dan contact met ons op. De aantal Park Villa’s zijn nog niet verkocht (onder optie). Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

De Kroon op het Ebbingekwartier

Zoals de naam al aangeeft zijn de appartementen in blok 7 de allerlaatste nieuwbouwwoningen in het Ebbingekwartier. De pre-sale is in volle gang en er zijn nog enkele appartementen beschikbaar. Heeft u belangstelling om op deze unieke plek, aan de rand van de binnenstad in een appartement te wonen? Schrijf u dan nu in op de projectwebsite.

Nijstad te Vries

Bent u op zoek naar een vrijstaande of halfvrijstaande woning ten Zuiden van Groningen? Bekijk dan eens de mogelijkheden voor een woning in Vries. Alle woningen hebben een ruime tuin en kunnen naar eigen wens en smaak worden ingericht. Levensloopbestendig behoort eveneens tot de mogelijkheden. De bouw gaat bijna van start! Wij maken graag een afspraak om alle mogelijkheden te bespreken.

BINNENKORT IN VERKOOP

Zoals u van ons gewend bent wordt er, ook in deze tijd, hard gewerkt om verschillende projecten klaar te maken voor de verkoop. De ontwikkelingen in Meerstad, de binnenstad en daarbuiten staan niet stil. Een greep uit wat u kunt verwachten leest u hieronder:

De Vossenburglaan fase 2

De 16 nieuwbouwwoningen van De Vossenburglaan fase 2 in Meerstad Tersluis gaan donderdag 11 juni a.s. om 12:00 uur in verkoop! Dat betekent dat u zich vanaf dat moment definitief kunt inschrijven voor uw favoriete woning. Ook kunt u vanaf dat moment de verkoopdocumentatie op de vernieuwde projectwebsite vinden. Inschrijven kan tot donderdag 18 juni 17:00 uur. Wilt u een streepje voor? Geef dan nu alvast uw bouwnummervoorkeur aan ons door. 

De Vossenburglaan fase 2 biedt ruim en luxe wonen op een toplocatie nabij het prachtige Woldmeer. Dit nieuwbouwproject wordt omgeven door rust en ruimte èn de stad Groningen ligt om de hoek. Dat biedt het nieuwbouwproject aan de Vossenburglaan van Tersluis. Net als in de vorige fase gaat het om eigentijdse woningen met een stoere architectuur, maar nu met nóg meer keuze in woningtypen. De Vossenburglaan fase 2 bestaat uit 5 rijwoningen, 8 twee-onder-een-kapwoningen en (nieuw in deze fase!) 3 vrijstaande woningen. Uniek is de special (vrije kavel) voor wie écht iets bijzonders wil.

Wonen in de Groengaard

Op vlek 6 komen 21 prachtige woningen, bungalows en rijwoningen. Het project omvat totaal 16 bungalows en 5 rijwoningen. De 16 bungalows zijn aan de voorzijde voorzien van een ruime oprit met voortuin en terras en de achterzijde van een besloten patiotuin.

De bungalows zijn levensloopbestendig, met een slaapkamer en badkamer op de begane grond. Er zijn daarnaast op de verdieping verschillende indelingsvarianten mogelijk. Bijvoorbeeld een 2e of een 3e slaapkamer en/of een 2e badkamer.

De 5 rijwoningen zijn ruime kubistische woningen met uitzicht over park en water. Het ontwerp is voorzien van speelse dakterrassen en parkeergelegenheid op eigen grond.

MEERSTAD

Meerstad is volop in ontwikkeling. Binnenkort starten wij met de verkoop van diverse woningtypen. Blijf ons volgen via onze website en sociale kanalen.

TOT SLOT

Met veel plezier informeren wij u desgewenst ook over:

Gerelateerde berichten

    Geen resultaten gevonden