Het is wel zo prettig om een gezicht te hebben bij onze mensen waarmee u veelal telefonisch contact hebt. Daarom stellen wij nieuwe medewerkers graag aan u voor.

Dit is ons nieuwste team!

Het team Verhuur en Vastgoedbeheer heeft in korte tijd door groei en personeelswisseling veranderingen doorgemaakt. In dit artikel meer over Remco, Kimberley en Jasper.

Remco Molenaar

Sinds eind oktober is Remco betrokken bij ons kantoor als Manager Verhuur en Vastgoedbeheer. Zijn agenda zat in no-time vol en sindsdien is er nogal wat gebeurd op het gebied van verhuur, vastgoedbeheer en diverse nieuwbouw-huurprojecten. Met zijn commerciële achtergrond, kennis van zaken en plezierige omgang met zowel onze opdrachtgevers als huurders zijn wij heel blij. Remco omschreef zichzelf tijdens zijn sollicitatiegesprek als “flexibel en betrouwbaar” en daar plukken wij dagelijks de vruchten van!

Kimberley Gerdes

Kortgeleden hebben we Kimberley mogen toevoegen aan ons team. Kimberley heeft veel ervaring in klantcontact, voegt zich met gemak naar de uiteenlopende klantwensen en weet als geen ander de verbinding te maken door te luisteren en te handelen. Deze ijverige doorzetter is verantwoordelijk voor alle binnendienstactiviteiten van team Verhuur en Vastgoedbeheer.

Jasper Reininga

Jasper is vierdejaars student Vastgoed en Makelaardij. In de laatste fase van zijn studie schrijft hij zijn scriptie en werkt hij tegelijkertijd 4 dagen per week als stagiair bij Pandomo Makelaars. Zijn scriptie gaat over 'energiezuinig huren' en daar helpen we hem graag bij. In korte tijd heeft Jasper laten zien dat hij bewust gekozen heeft voor ondersteuning bij Verhuur en Vastgoedbeheer. Jasper is een doorpakker en past goed bij ons door zijn prettige no-nonsense mentaliteit.

Meer weten over wat dit team voor u kan betekenen op het gebied van verhuur en vastgoedbeheer? Neem dan contact op via verhuur@pandomo.nl. Remco, Kimberley en Jasper staan klaar om u verder te helpen!

Gerelateerde berichten

    Geen resultaten gevonden