A.s. zaterdag 30 september staan de deuren weer open! Tussen 11.00 en 15.00 uur zijn veel woningen te bezichtigen, handig wanneer u meerdere woningen wilt bekijken. Hier vindt u de deelnemende woningen.

Deelnemers NVM Open Huizendag - zaterdag 30 september!

Deelnemende woningen

 • Dolomietstraat 38
  Prachtig aan een parkje en een speelplaats gelegen karakteristiek helft van een dubbel woonhuis met aangebouwde woonkeuken, garage en royale zonnige tuin op het zuiden. Gelegen op loopafstand van het winkelcentrum, bushalte, scholen en kinderopvang.
 • Van Eyckstraat 37
  Prachtige hoekwoning, met royale en zonnige tuin, rustig gelegen in de nieuwe woonbuurt “Boterdiep”, in de Hunze. Deze nieuwbouwwoning is licht, onderhoudsvrij, comfortabel en goed geïsoleerd. Echt een woning waar je zó in kan.
 • Verlengde Lodewijkstraat 214
  In het verlengde van de gezellige Oosterpoortwijk gelegen 3-kamerappartement met wintertuin, eigen parkeerplek in parkeerkelder en berging. Deze luxe woning is gesitueerd in het spectaculaire project De Frontier.
 • Verlengde Lodewijkstraat 140
  Ruim 5-kamerappartement met wintertuin, 2 parkeerplekken in parkeerkelder en berging. De wijk is zeer centraal gelegen, nabij alle voorzieningen en in het verlengde van de gezellige Oosterpoortwijk. Het appartement heeft 3 slaapkamers, een woonkamer en een aparte woonkeuken!
 • Verlengde Lodewijkstraat 222
  In het verlengde van de gezellige Oosterpoortwijk gelegen 5-kamerappartement met wintertuin, 2 parkeerplekken in parkeerkelder en berging. Deze luxe woning is gesitueerd in het spectaculaire project De Frontier. Het appartement heeft 3 slaapkamers, een woonkamer en een aparte woonkeuken!
 • Verlengde Meeuwerderweg 149
  Op centrale en gewilde locatie, in het verlengde van de gezellige Oosterpoortwijk gelegen ruime eengezinswoning met ruime inpandige garage, berging, zonneterras op het zuidwesten en extra parkeerplek! Gelegen in de Frontier.
 • Kraanvogelstraat 112 
  Ruim 3-kamerappartement met berging en parkeerplek in de parkeerkelder Een keurig appartement gelegen op de 4e verdieping met mooi uitzicht over de stad Groningen!
 • Van Idekkingeweg 138-53
  In het zuiden van de stad, in het mooie project "de Rederijker" gelegen ruime eengezinswoning met tuin, inpandige berging en parkeerplaats in de kelderruimte. Deze zeer goed onderhouden woning is hoogwaardig afgewerkt en ligt in de nabijheid van alle voorzieningen.
 • Grunostraat 25
  Een ruim 4-kamerappartement gelegen op de 3e verdieping in een jong complex met lift en vrijstaande fietsenberging. Luxe en fraai afgewerkt, mooie indeling en zonnig gelegen inpandig balkon op het westen! Het appartement wordt verkocht met een eigen parkeerplek in het naastgelegen complex.
 • Friesestraatweg 20-5
  In het bijzondere en moderne appartementencomplex 'La Déesse' gelegen schitterend appartement met ruim balkon op het zuidwesten, inpandige berging en 2 (afgesloten) parkeerplaatsen. La Déesse is gebouwd in 2008 in bijzondere architectuur en beschikt over een lift en een afgesloten entree.
 • Vechtstraat 198
  Op een mooie locatie in het zuiden van de stad Groningen en op loopafstand van het centrum gelegen 3-appartement met ruim terras, berging en parkeerplaats. Het appartement kijkt mooi uit op het groene hart van de Rivierenbuurt, gelegen aan een rustig park met een vijver en monumentale bomen.
 • Semmelweisstraat 108
  Op een toplocatie, aan de rand van Groningen-Zuid gelegen schitterend 3-kamerappartement met lift, ruim balkon, dakterras, inpandige berging EN parkeerplek in het naastgelegen gebouw. Vanuit de woonkamer zijn alle "eye-catchers" van de stad te zien. Dit appartement bevindt zich op de 10e (bovenste) verdieping!

Wanneer u een leuk open huis heeft gezien en verder wilt met dit huis, neem dan bij een tweede bezichtiging een NVM aankoopmakelaar mee.

Gerelateerde berichten

  Geen resultaten gevonden