Wij hebben deze week weer een aantal leuke woningen mogen aanmelden! Een karakteristieke jaren '30 bovenwoning, twee ruime eengezinswoningen, een gemoderniseerde helft van een dubbel woonhuis en twee schitterende appartementen. Voor elk wat wils!

De nieuwe woningen van deze week!

Hoendiep 218-a, Groningen
Fraai aan vis-en vaarwater nabij het centrum van Hoogkerk gelegen ruim 4-kamerappartement (type maisonnette) met ruim dakterras. Deze jonge woning uit 2010 is zeer luxe afgewerkt en heeft een woonkamer van maar liefst 60 m²! Aan de achterzijde heeft deze woning een heel ruim dakterras en aan de voorzijde schitterend uitzicht over het water en het centrum.

Prijs: € 225.000,- k.k.

Klik hier voor meer informatie.

Gorechtkade 150-a, Groningen
Een karakteristieke gelijkvloerse jaren dertig bovenwoning op de 1e verdieping met prachtig vrij uitzicht over de Gorechtvijver en een zonnig gelegen balkon op het zuidwesten. De woning beschikt over 2 slaapkamers en is gelegen nabij het UMCG en de Groninger binnenstad. 

Prijs: € 139.500,- k.k.

Klik hier voor meer informatie.


Kramerstraat 17, Groningen
In de gewilde en kindvriendelijke woonwijk "De Hunze" gelegen ruime eengezinswoning met inpandige garage, eigen parkeerplek, berging en tuin. De woning ligt op fietsafstand van het centrum van Groningen, het recreatiegebied Kardinge en alle overige voorzieningen zijn in de nabije omgeving aanwezig. Een keurige en ruime woning met de mogelijkheid voor 4 slaapkamers en een zonnige tuin op het westen!

Prijs: € 229.000,- k.k.

Klik hier voor meer informatie.


James Wattstraat 47, Groningen

Sfeervol wonen in een comfortabele omgeving, op loopafstand van voorzieningen, uitvalswegen en het centrum? Dat vindt u in Typhoon! Dit schitterende 3-kamerappartement is gelegen op de 2e verdieping, is volledig voorzien van vloerverwarming en heeft een ruime, lichte woonkamer. Genieten van de zon doet u op uw eigen balkon met mooi vrij uitzicht richting het centrum.

Prijs: € 219.500,- k.k.

Klik hier voor meer informatie.


Meidoornstraat 1, Hoogezand
Te huur aangeboden op goede stand gelegen in het prachtige “Oosterpark” nabij diverse voorzieningen gemoderniseerde helft van een dubbel woonhuis (bouwjaar 1939) met aangebouwde stenen ruime garage en royale oprit voor meerdere auto’s.

Prijs: € 800,00 p.m

Klik hier voor meer informatie.

 
H.N. Werkmanstraat 45, Groningen
De perfecte eengezinswoning waarin iedereen de ruimte heeft. Deze in 2007 gebouwde riante woning heeft een woonoppervlakte van maar liefst 150m²! Door het gebruik van onderhoudsarme materialen, waaronder kunststof kozijnen, zijn uw onderhoudskosten laag. Daarnaast is de woning uitstekend geïsoleerd en rustig gelegen aan het einde van de straat. Een ideale woning waar u zo in kunt!

Prijs: € 225.000,- k.k.

Klik hier voor meer informatie.

Gerelateerde berichten

    Geen resultaten gevonden