Deze maand blikken we vooruit op alle nieuwbouwactiviteiten die op de planning staan of in voorbereiding zijn.

De nieuwbouwlente komt eraan!

Belangrijke data:

  • Woensdag 25 maart van 17:00 tot 19:00 uur: Start verkoop Helperkade op kantoor Pandomo Makelaars
  • Zaterdag 28 maart van 11:00 tot 15:00 uur: Kantoor Pandomo Makelaars geopend in verband met de Landelijke Open Huizen Dag


Helperkade
-
Start verkoop: woensdag 25 maart!

Aan het Helperdiep, in het project Helperkade, komen straks 26 appartementen, 8 stadsvilla’s en 9 herenhuizen. Wilt u groot wonen of liever compacter, met een moderne architectuur of meer aansluitend bij de jaren ’30 woningen in de buurt? In Helperkade kan het allemaal!

Op 25 maart start de verkoop van Helperkade. U bent tussen 17:00 en 19:00 uur van harte welkom op ons kantoor aan de Griffeweg 81. Het inschrijven voor een van de woningen verloopt digitaal. Op de projectwebsite, www.helperkade.nl, kunt u via de interactieve kaart per bouwnummer doorklikken naar meer informatie over de woningen, zoals de kaveloppervlakte, woonoppervlakte, tuinligging en natuurlijk de prijsrange. U kunt nu al uw favoriete bouwnummer doorgeven. Let op: dit is nog geen definitieve inschrijving. Definitief inschrijven kan pas vanaf 25 maart.

Goede voorbereiding? U kunt uw kans op een toewijzing vergroten door een financiële haalbaarheidscheck uit te laten voeren. U kunt uw ingevulde haalbaarheidscheck straks uploaden in uw woonaccount op de website. Een geüploade haalbaarheidscheck die aantoont dat de gewenste woning ook daadwerkelijk financierbaar is, geeft u voorrang bij de woningtoewijzing. Wij kunnen u hierbij helpen! U kunt niet alleen een afspraak maken met onze financieel adviseur maar ook met één van onze verkoopmakelaars voor meer informatie over de waarde van uw huidige woning. De afspraken met onze financieel adviseur en verkoopmakelaar zijn vrijblijvend en kosteloos.


Zaterdag 28 maart: Landelijke Open Huizendag

email-handtekening-600x150px-nvm-ohd.jpg

Ook dit jaar organiseert de NVM weer de Landelijke Open Huizen dag. Ons team van nieuwbouwspecialisten staat deze dag voor u klaar. U kunt speeddaten met onze aan- en verkoopmakelaars, nieuwbouwspecialisten én onze hypotheekadviseur. U hoeft geen afspraak te maken en u bent van 11:00 tot 15:00 uur van harte welkom bij ons op kantoor aan de Griffeweg 81. U kunt zich laten informeren over onderstaande actuele en toekomstige projecten. Zien we u ook?

Wij informeren u graag over de volgende projecten die in ontwikkeling/in voorbereiding zijn. De verwachting is dat deze projecten binnenkort in verkoop zullen gaan:

  • Groenewei bungalows/levensloopbestendige woningen (vlek 6 en 3)
  • Groenewei rijwoningen, twee-onder-één-kap en vrijstaand, starterswoningen en herenhuizen (vlek 3, 6, 7, 8 en 9)
  • Ebbingekwartier (appartementen blok 7)
  • Westerwal
  • Groot Zuid

De volgende projecten zijn in verkoop en daarvan zijn nog enkele woningen beschikbaar:

Gerelateerde berichten

    Geen resultaten gevonden