Sinds 1 september is ons team hypotheken uitgebreid met onze nieuwste aanwinst: Cynthia Bleeksma. Wat zij bij ons doet en wat zij voor onze klanten kan betekenen vertelt zij ons in onderstaand verhaal.

De menselijke kant van geld

“Graag sta ik bekend als de energieke persoonlijkheid, zowel privé als op het werk, die houdt van lekker eten en koken en met veel enthousiasme elke zondag op het hockeyveld staat. Samen met man, dochter van 8 en schoonvader hebben we sinds een jaar in een prachtige kangoeroe-woonconstructie en wonen we met veel plezier in Zuidwolde.

De afgelopen 8 jaar heb ik ervaring opgedaan binnen de financiële dienstverlening bij 3 verschillende banken. Ik ben begonnen bij de klantenservice, maar ik heb in de afgelopen jaren ook een adviserende rol gehad.  Daarvoor heb ik diverse opleidingen gevolgd, verplicht en op eigen verzoek, om mijn kennis van de financiële wereld op niveau te krijgen en houden. Al snel bleek dat ik vooral de menselijke kant van geld zeer interessante materie vind. Als het gaat over geld dan gaat het tenslotte vaak over alles wat er echt toe doet in een mensenleven. Ik vind het mooi om daaraan een steentje bij te dragen.

Mijn rol en functie bij Pandomo Makelaars is in veel gevallen afdeling overschrijdend. Ik heb dan ook regelmatig overleg met de andere afdelingen. Hypotheken is de spil binnen onze dienstverlening en dat past mij uitstekend. Ik houd ervan om van alles wat te weten en zeker de achtergronden van het hoe en waarom. Alle afdelingen hebben zo hun eigen kennis en kunde in huis, maar om onze klanten goed te kunnen helpen is het erg handig – en voor mijzelf erg prettig – om van alles wat te weten. Alleen dan kun je echt ontzorgen en ons brede dienstenpakket goed onder de aandacht van onze klanten brengen, toch?

Mijn werk houdt in dat ik Klaas, onze hypotheekadviseur, ondersteun waar nodig, dossiers op orde breng en houd, een sparringpartner ben voor Klaas en de contacten met onze klanten en geldverstrekkers onderhoud. Omdat mijn functie nieuw gecreëerd is binnen ons kantoor, ligt er ook nog een prettig stukje ‘braakliggend terrein’ waar ik samen met Klaas de komende periode invulling aan zal gaan geven. Daarbij zie ik het als mijn taak om de hypotheektak van Pandomo Makelaars zowel intern als extern nog beter onder de aandacht te brengen.

En als ik dan aan het einde van een werkdag met een glimlach op mijn gezicht naar huis toe zal blijven fietsen, dan ben ik een tevreden mens!"

Gerelateerde berichten

    Geen resultaten gevonden