Met regelmaat mogen wij woningen van De Frontier namens Nijestee te koop aanbieden. Op dit moment zijn er weer twee huizen beschikbaar voor de kopersmarkt.

Daalders plekje

Het huidige aanbod betreft een ruime en luxe eengezinswoning met een eigen garage (u rijdt zo vanuit het huis de weg op) en een schitterend vier-kamerappartement met een eigen parkeerplaats.

Het Europapark is een stukje stad dat bij veel Groningers een bijzonder gevoel oproept. Nostalgie bijvoorbeeld, omdat hier ooit de iconische schoorstenen van de Hunzecentrale stonden. Saamhorigheid, dankzij voetbalstadion Euroborg en ook het gevoel van ‘thuiskomen’ voor al die Groninger die er vaak met de trein langsrijden. Sinds de aanwezigheid van woonbuurt De Linie lijkt het positieve gevoel voor Europapark bij veel stadjers alleen maar te zijn gegroeid met centraal daarin: De Frontier als opvallend woongebouw.

Volgens Reimon de Wit is woongebouw De Frontier een van de eyecatchers van De Linie met 212 woningen in verschillende uitvoeringen. ‘Het is een modern, licht en strak gebouw met speelse elementen en het ouderwetse Groningse hofje is in De Frontier in een nieuwe, grotere jas gestoken. Het resultaat is een rustige, semi-open binnenplaats. De binnenplaats is als daktuin aangelegd en bedekt de ondergelegen parkeergarage. Heel mooi en uitstekend passend in de omgeving. Een daaldersplekje om te wonen!’

Parkeren en bereikbaarheid

Op de begane grond zijn de parkeerplaatsen gevestigd en ook de entrees van de woningen. De binnenplaats is groen en altijd toegankelijk voor bewoners. Het volume is opgebouwd uit rijenhuizen van drie tot vier verdiepingen hoog en maisonnettes met daarboven door galerijen ontsloten appartementen. Ter plaatse van de verhogingen zijn penthouses - met elk een eigen terras en uitzicht op het zuiden - gesitueerd.

De Verlengde Meeuwerderweg is een praktische straat om aan te wonen, vindt Reimon de Wit. ‘Je rijdt hier vandaan zo de ringweg op en er is een directe aansluiting met de naastgelegen Oosterpoortbuurt. Het Europaparkstation ligt op enkele minuten lopen en het stadscentrum is innen 10 fietsminuten te bereiken. Alle leuke en belangrijke voorzieningen zijn daarmee voor bewoners van De Frontier binnen handbereik.’

Meer weten over De Frontier of wilt u een kijkje nemen in een van de woningen die te koop staan? Reimon de Wit kent alle ins en outs van dit bijzondere woongebouw.

Gerelateerde berichten

    Geen resultaten gevonden