We hebben altijd veel woningaanbod in Groningen. Steeds vaker wordt onze kennis en deskundigheid ook ingezet bij de verkoop van huizen die niet in de stad Groningen staan.

Buiten wonen?

De voordelen van wonen buiten de stad? Wat dacht u van rust, ruimte en toch ook alle belangrijke voorzieningen binnen handbereik? Met veel plezier presenteren we een drietal huizen. Waar wilt u wonen?

In Grijpskerk?

Vrijwel in het centrum van het dorp Grijpskerk staat een modern ingerichte vrijstaande jaren ’60 eengezinswoning met aangebouwde stenen garage te koop.

In 2011 is door een extra dakopbouw een schitterende extra slaapkamer ontstaan! Verder zijn de moderne voorzieningen qua keuken en badkamer maar ook de sfeervolle, lichte woonkamer en de fijne besloten tuin absolute aandachttrekkers van deze fijne woonplek.

In Aduard?

In een oase van rust staat dit uiterst sfeervolle huis met een ruime, zongerichte tuin en drie slaapkamers. Deze twee-onder-één-kapwoning is gebouwd rond 1950 met een vrijstaande houten garage (met nieuwe dakplaten). Een heel geschikt huis voor een jong gezin!

In Aduard vindt u onder meer winkels voor de dagelijkse boodschappen en een basisschool. Wist u dat u met de bus in een half uur naar het hoofdstation in Groningen reist?

In Haren?

Op een schitterende locatie in Oosterhaar staat een vrijstaand woonhuis op een royale hoekkavel met een aangebouwde stenen garage. De riante woonkamer is met keuken gezamenlijk circa 60m². Er is tevens een werk-/slaapkamer op de begane grond!
Deze uitermate goed onderhouden woning ligt op 5 fietsminuten van het station en het centrum van Haren. Natuurgebied "de Oosterpolder" met toegang tot het Zuidlaardermeergebied is bovendien om de hoek. Dat is wat wij noemen: rust en ruimte, maar wel met alle belangrijke voorzieningen dichtbij!

Wilt u een nieuwe woonplek buiten de stad? Neem contact op met onze makelaar Marc Lanting. Hij zal u tijdens een bezichtiging nog meer voordelen van het ‘buiten wonen’ laten zien.

Gerelateerde berichten

    Geen resultaten gevonden