Juist omdat de tijd zo snel gaat is het zaak bij te blijven. In deze blogpost leest u ons actuele nieuwbouwaanbod in Groningen en omgeving in één overzicht.

Beschikbare nieuwbouwhuizen

Nijstad | Vries

Het project in Vries is bijna uitverkocht. Het plan Nijstad verrijst binnenkort nabij het centrum van Vries. Vries is een rustig dorp met landelijk karakter in een bosrijke omgeving, ruime voorzieningen en sportmogelijkheden. Door de centrale ligging zijn Groningen en Assen uitstekend bereikbaar. Alle woningen hebben een ruime tuin en kunnen naar eigen wens en smaak worden ingericht, bijvoorbeeld levensloopbestendig. Alle halfvrijstaande woningen zijn inmiddels verkocht, de laatste vrijstaande woning ligt onder optie. Heeft u belangstelling voor deze vrijstaande woning? Wij maken graag een afspraak om alle mogelijkheden met u te bespreken.

Engelse Park | Groningen, Helpman

Laatste kans! 93 van de 95 woningen zijn inmiddels verkocht. De laatste vrijstaande en halfvrijstaande villa zijn inmiddels gereserveerd. Maar... heeft u belangstelling voor één van deze villa’s? U kunt nog plaatsnemen op de reservelijst. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Wonen in de Groengaard | Meerstad, Groenewei

De verkoop van deze 21 prachtige woningen is in volle gang. Het project omvat totaal zestien bungalows en vijf herenhuizen. Alle herenhuizen zijn inmiddels verkocht.

Van de bungalows zijn er nog twee gereserveerd en de overige reeds verkocht. Alle bungalows zijn levensloopbestendig met een slaapkamer en badkamer op de begane grond. Daarnaast hebben alle bungalows een ruime oprit met voortuin en terras. Aan de achterzijde bevindt zich een besloten patiotuin. Tevens zijn er diverse indelingsvarianten mogelijk. Heeft u belangstelling voor één van deze woningen, neem dan contact met ons op. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

Fivelgo | Ten Boer

Aan de Gaykingastraat verrijzen straks zes halfvrijstaande woningen. Vier woningen hebben een hoge goot waardoor er veel woongenot op de verdieping ontstaat. De twee andere woningen hebben een lage goot en zijn extra diep. Kortom voor elk wat wils. De verkoop is inmiddels gestart. Heeft u belangstelling voor één van deze woningen neem dan contact met ons op, wij informeren u graag verder.

De Kroon op het Ebbingekwartier | Groningen, Centrum 

Zoals de naam al aangeeft zijn de appartementen in blok 7 de allerlaatste nieuwbouwwoningen in het Ebbingekwartier. Het appartementengebouw De Kroon maakt het Ebbingekwartier compleet, indrukwekkend, knus en gezellig. Het Ebbingekwartier, direct naast het historische centrum van Groningen leeft en bruist. Wonen in De Kroon betekent royaal wonen in de stad en maakt iedere woonwens meer dan waar. Veel luxe, comfort en woonruimte met hoge raampartijen voor maximaal daglicht kenmerken het appartementengebouw. U heeft de keuze uit verrassend ruime drie- vier- of vijfkamerappartementen. Alle appartementen krijgen een (inpandig) balkon/loggia en enkele ook ene dakterras. Uw auto parkeert u in de Boterdiepgarage, waar u een parkeerplaats kunt huren. Heeft u belangstelling om op deze unieke plek aan de rand van de binnenstad in een appartement te wonen? Schrijf u dan nu in op de projectwebsite, of neem contact met ons op voor meer informatie.

Westerwal | Groningen, Zeeheldenbuurt

Bent u op zoek naar een nieuwbouwhuis in Groningen? Wilt u graag thuiskomen in een gemoedelijke en kindvriendelijke en kindvriendelijke wijk, maar kunt u het stadse leven niet missen? Dan is het nieuwbouwplan Westerwal echt iets voor u. Aan het Hoendiep komt Westerwal. Een nieuwbouwplan dat de Zeeheldenbuurt verrijkt met stoere herenhuizen waarde de architectuur is geïnspireerd op het industriële verleden van de omgeving. Ontdek hoe je zo naar de binnenstad of het park wandelt en net zo makkelijk boodschappen doet en de kinderen naar school brengt. Dat alles in de buurt! Het nieuwbouw woningaanbod van Westerwal is gevarieerd en bestaat uit twaalf Kadewoningen van maar liefst 185m². De Hofwoningen zijn inmiddels al verkocht. Heeft u interesse in één van de nog beschikbare Kadewoningen, neem dan contact met ons op voor meer informatie.

Helperkade | Groningen, Helpman

Goed nieuws vanuit Helperkade! Inmiddels is al ruim 85% verkocht en start de bouw naar verwachting aan het einde van dit jaar. De appartementen en stadsvilla’s zijn inmiddels verkocht. Er zijn nog enkele herenhuizen aan de Helper Westsingel beschikbaar. Deze ruime woningen (140-150m²) hebben een speelse indeling met het eetgedeelte aan de straatkant met openslaande deur naar een zonnig terras aan de voorzijde. Ook heeft ieder herenhuis een eigen parkeerplaats en een fietsenberging in de royale tuin. Wilt u wonen in de heerlijke wijk Helpman waar het prettig wonen is? In de wijk vindt u alles wat u dagelijks nodig heeft, zoals vele winkels, diverse horecagelegenheden en scholen. Heeft u belangstelling voor één van de laatste herenhuizen? Neem contact op, wij informeren u graag over de mogelijkheden.

Kader Negen | Meerstad, Groenewei

Dit project kent een vliegende start en de verkoop van deze 38 verschillende woningen is inmiddels in volle gang. Alle verschillende woningen hebben twee gezamenlijke kenmerken: veel ruimte en een stoere uitstraling. Wonen in Kader Negen is meer dan wonen alleen. Het is genieten in de ruimste zin van het woord. Ontdek het woongeluk van de ruime vrijstaande woning, de goed ingedeelde twee-onder-één-kapwoningen of de slim ingedeelde rijwoningen. Voor alle woningen geldt dat de nadruk ligt op maximale woonbeleving.

De inschrijving is inmiddels gesloten en alle woningen liggen onder optie. Heeft u belangstelling in één van deze unieke nieuwbouwwoningen? U kunt plaatsnemen op de reservelijst. Wij houden u dan op de hoogte van de ontwikkelingen.

De Vossenburglaan fase 2 | Meerstad, Tersluis

Dit project is geheel verkocht.

TOT SLOT

Waar wij u ook over kunnen informeren:

  • De Musketiers, appartementen in Leek
  • Sinnesicht, laatste appartement in Haulerwijk
  • Groot Zuid, appartementen in Groningen-zuid (binnenkort in verkoop)
  • Diverse projecten die nog in voorbereiding zijn
  • Algemene informatie over het kopen van nieuwbouw

Gerelateerde berichten

    Geen resultaten gevonden