Stadlander (Reitdiep | fase 3)

9746 TN Groningen

van € 350.000 tot € 385.000

Uw specialist voor dit project

Pandomo Makelaars

Pandomo Makelaars

050 853 37 33

Stadlander (Reitdiep): 22 twee-onder-één-kap-woningen.

- Zonnige tuin, op het westen
- Woonoppervlakte van ruim 155 m²
- Drie tot zes slaapkamers

Stad als tweede natuur.
Je bent verknocht aan de stad Groningen, met zijn cultuur, voorzieningen en vertier. Tegelijk kun je – wandelend, lopend, fietsend of spelevarend – eindeloos genieten van het Groningse cultuurlandschap. Misschien denk je nu: ja, dat geldt ook voor mij! Dan is De Stadlander in de Groningse wijk Reitdiep de ideale nieuwe woonplek voor jou.
Nieuwbouwproject De Stadlander, de naam zegt het eigenlijk al, is bedoeld voor wie de voordelen van ‘buiten’ wonen wil combineren met de voorzieningen van de grote stad. De Stadlander Reitdiep ligt direct aan de groene stadsgrens en tegelijkertijd op fietsafstand van het bruisende stadshart van Groningen.

Op deze groene en waterrijke plek tussen stad en ommeland verrijzen 22 twee-onder-één-kapwoningen aan een waterloop. De royale woningen onderscheiden zich door hun stijlvolle vormgeving: een moderne, stedelijk architectuur met heldere lijnen.

22 HALFVRIJSTAANDE WONINGEN
- Ruim 155 m2 woonoppervlakte
- Terras aan het water
- min. 3 slaapkamers
- Badkamer met hoogwaardig sanitair en tegelwerk
- Vrij indeelbare 2e verdieping
- Diverse opties mogelijk en indelingsmogelijkheden


Woningen:
Veel leefruimte, veel ruimte voor eigen woonwensen.

Elke twee-onder-een-kapwoning meer dan 155 vierkante meter leefruimte. De Stadlander biedt volop mogelijkheden om de indeling en plattegrond van de woning aan je eigen woonwensen aan te passen. Wil je de keuken verbreden? Of een extra ruimte aan de keuken? Denk daarbij aan een bijkeuken, atelierruimte, werkkamer of berging. Of de woonkamer aan de waterzijde en de keuken op het maaiveld? Deze opties worden bij De Stadlander allemaal aangeboden. Ook een uitbouw van de woonkamer behoort trouwens tot de mogelijkheden. Verder biedt het lager gelegen gedeelte van de woning rechtstreeks toegang tot een terras aan de waterzijde. Er is parkeergelegenheid voor twee auto’s op eigen terrein.

Op de verdieping liggen drie slaapkamers en een badkamer voorzien van hoogwaardig sanitair en tegelwerk. De tweede verdieping is vrij indeelbaar en biedt eventueel ruimte aan nog eens twee tot drie extra slaapkamers.

Gunstig gelegen tussen stadshart en landschap
De Stadlander maakt onderdeel uit van Reitdiep, een jonge woonwijk ten noordwesten van de bruisende stadshart van Groningen. Hier woon je aan de rand van de stad en het Groninger platteland. Als bewoner van De Stadlander ervaar je de voordelen van een rustige, kinderrijke woonbuurt met veel water en groen. In een mum van tijd fiets of wandel je naar de omliggende natuurgebieden. Hier kom je echt tot rust na een drukke werkdag. Het landschap dat Reitdiep omlijst is bovendien een van de oudste cultuurlandschappen van West-Europa, met eeuwenoude wierdedorpen, dijken en kolken.

Voorzieningen van Reitdiep binnen handbereik
Voor de dagelijkse boodschappen kun je onder meer terecht bij een grote supermarkt aan de stadsjachthaven in de wijk. Vanaf je nieuwe woning aan De Stadlander wandel je hier al in een paar minuten naar toe. Heb je jonge kinderen? In Reitdiep vind je twee basisscholen en twee kinderdagverblijven. Daarnaast ligt het Zernikecomplex ofwel Zernike Campus Groningen op slechts een paar minuten fietsen. Net als tal van sportvoorzieningen.

Duurzaam wonen
De Stadlander is onderdeel van fase 3 in Reitdiep. Deze fase staat in het teken van duurzaamheid. Zo worden uit (afval)water energie opgewekt en grondstoffen teruggewonnen.
Bij afval water wordt onderscheid gemaakt tussen zwart water en grijs water. Zwart water is het afvalwater van het toilet en grijs water is het afvalwater van de douche, gootsteen en de wasmachine.
Watersysteem
De oevers van de waterloop langs De Stadlander krijgen een natuurvriendelijke inrichting, waardoor waterflora en -fauna zich volop kunnen ontwikkelen. Het opvangen van regenwater zorgt voor de aanvoer van schoon water.


STADLANDER IS IN ONTWIKKELING
DE VERKOOP START rond de zomer van 2019.
PRIJZEN VANAF CIRCA € 350.000 VRIJ OP NAAM


Interesse? Schrijf je in / volg het project en wij houden je op de hoogte.

Over dit object

Overdracht
StatusBinnenkort in verkoop
Prijsvan € 350.000 tot € 385.000
Aantal Kavels22
Bouw
Bouwvormnieuwbouw
Indeling
Woonoppervlaktevan 155 tot 160 m²

Project tijdlijn

  1. Conceptfase locatie ontwikkeling
  2. Indeling kavels bekend
  3. Type woningen concept
  4. In verkoop
  5. Uitverkocht
  6. Start bouw
  7. Oplevering

Geïnteresseerd?
Plan nu gelijk een infogesprek!

  • Eerlijk en onafhankelijk advies

  • Persoonlijke benadering en service

  • Direct inzicht in uw mogelijkheden

van € 350.000 tot € 385.000

Buurtinformatie:
Groningen (1255 woningen met 3735 inwoners)

Koop woningen
85%
Huur woningen
15%
Leeftijdsopbouw
0 - 14 jaar
15 - 24 jaar
25 - 44 jaar
45 - 64 jaar
65+ jaar
Samenstelling HuishoudensGroningen
Eenpersoons13%
Zonder kinderen25%
Met kinderen63%
Refresh to make it work.
Terug naar zoekresultaten

Uw specialist voor dit project

Pandomo Makelaars

Pandomo Makelaars

050 853 37 33