Mercado

9712 ET GRONINGEN

€ 1.000.000 v.o.n.

Uw specialist voor dit woningaanbod

Nico Nijenhuis

Nico Nijenhuis

Nieuwbouwspecialist

Mercado
Optimaal genieten van het stadse leven? Echt luxe wonen in hartje stad, om de hoek van de Grote Markt? Chique wonen is niet alleen weggelegd voor mensen die wonen in wereldsteden zoals Londen, Parijs, New York. Het kan nu ook ‘gewoon’ in onze eigen stad Groningen! Mercado is de verborgen parel van de Groningse binnenstad. Als die straks zichtbaar wordt, krijgt de stad een onweerstaanbare glans. Mercado biedt de unieke mogelijkheid voor riant wonen met alles binnen handbereik voor het echte stadse leven.

De binnenstad als achtertuin
In de luwte van de stad, aan de Rode Weeshuisstraat en de Stalstraat, geeft Mercado je net die ademruimte waar je in de bruisende binnenstad behoefte aan hebt. En dat, terwijl je in een mum van tijd, op de Grote Markt staat. Mercado heeft de binnenstad als achtertuin. En maakt van een klein onopvallend straatje, een nieuw, levendig, aantrekkelijk stukje stad.

Locatie
Met Mercado wordt een bijzondere woonlocatie toegevoegd aan de stad. Aan de Rode Weeshuisstraat ontstaat een kwalitatief hoogwaardig gebouw met een werelds karakter. De Rode Weeshuisstraat zal daarmee nieuw leven ingeblazen worden en floreren als nooit tevoren. De versmarkt op de begane grond zal daar niet op de laatste plaats toe bijdragen.

Buitengewoon licht, ruim en groen
Voor dit speciale project hebben ontwerpbureau De Zwarte Hond uit Groningen en Loer Architecten uit Rotterdam de handen ineen geslagen. En wat krijg je dan? Een stoer, eigentijds én functioneel ontwerp. Van internationale allure. Buitengewoon licht, ruim en groen. En naadloos passend in de context van de historische Rode Weeshuisstraat.

Mercado nodigt je uit
Het resultaat is een uitnodigend gebouw met een aantrekkelijke publieke plint: de versmarkt. Voor je dagelijkse groenten, een makkelijke maaltijd na je werk of een gezellig drankje met vrienden. Daarboven zijn de luxe appartementen en exclusieve penthouses. Alle 41 even stijlvol en comfortabel. Met royale buitenruimtes voor een spectaculair uitzicht over de stad. En met getrapte, groene dakterrassen voor een optimale privacy. Welkom thuis bij Mercado!

Penthouses, specials en luxe appartementen
In totaal komen er 41 gelijkvloerse penthouses en luxe appartementen appartementen in Mercado. De bovenste verdiepingen worden ingericht met penthouses en specials. Stuk voor stuk topappartementen met allure. Variërend van 152m² t/m 210m² met royale dakterrassen, drie slaapkamers en twee badkamers, schitterende vergezichten én optimale privacy. Dat is excellent wonen op het allerhoogste niveau.

Bij deze presentatie treft u alvast één van de nieuwe interieurimpressies aan. Binnenkort voegen we hier de exterieurimpressie van Mercado in zijn volle glorie én de datum van de start verkoop toe.

Ook de plattegronden van de appartementen op de overige verdiepingen worden nu uitgewerkt. Hoogwaardige appartementen met 2 of 3 slaapkamers en royale buitenruimtes. Dit alles maakt Mercado tot een werkelijk waanzinnig mooie woonplek op een geweldige locatie.

Parkeren
Hoewel alle voorzieningen op loopafstand te bereiken zijn, is er ook nagedacht over het parkeren van uw auto. Dit kan in de eigen parkeerkelder, waar een beperkt aantal parkeerplaatsen beschikbaar zal zijn, of in de nabij gelegen buurtstallingen.

Interesse?
Meld u aan als geïnteresseerde en we houden u op de hoogte.

Over dit object

Overdracht
Statusbeschikbaar
Prijs€ 1.000.000 v.o.n.
Bouw
Bouwjaar2019
Bouwvormnieuwbouw
Type ObjectAppartement
HoofdfunctieWoonruimte
Indeling
Woonoppervlakte200 m²
Woning Inhoud695 m³
Kamers5 (4 slaapkamers)
Energie
EnergielabelA ++

Geïnteresseerd?
Plan nu gelijk een infogesprek!

  • Eerlijk en onafhankelijk advies

  • Persoonlijke benadering en service

  • Direct inzicht in uw mogelijkheden

€ 1.000.000 v.o.n.

Buurtinformatie:
Groningen (2270 woningen met 2770 inwoners)

Koop woningen
25%
Huur woningen
68%
Leeftijdsopbouw
0 - 14 jaar
15 - 24 jaar
25 - 44 jaar
45 - 64 jaar
65+ jaar
Samenstelling HuishoudensGroningen
Eenpersoons85%
Zonder kinderen12%
Met kinderen3%
Refresh to make it work.
Terug naar zoekresultaten

Uw specialist voor dit woningaanbod

Nico Nijenhuis

Nico Nijenhuis

Nieuwbouwspecialist