Ooster Badstraat 16

9726 CL GRONINGEN

In een gezellige straat in de gewilde Badstratenbuurt staat deze ruime EENGEZINSWONING met TUINTJE, BALKON en BERGING. Hier is het heerlijk wonen met de binnenstad van Groningen naast de deur. De woning is in 1982 gebouwd en heeft 3 ruime slaapkamers en een splinternieuwe badkamer!

Duurzaam wonen gedoe? Niet bij dit huis. Deze woning koop je met een kant-en-klaar pakket aan duurzame maatregelen. Hiermee ben je verzekerd van een lage energierekening en hoef jij je de komende jaren geen zorgen te maken over de stijgende gasprijzen. En wat dacht je van het extra comfort dat het oplevert? Vocht, tocht en kou zijn verleden tijd. Wat je hiervoor zelf nog moet uitzoeken? Niets! In de brochure staat precies welke maatregelen worden toegepast, wat het je oplevert en wat het gaat kosten. Maar je hebt geen spaargeld? Ook dat is geen probleem, alle maatregelen zijn namelijk slim te financieren binnen de hypotheek. Hierdoor kun jij je eigen geld gebruiken voor andere zaken zoals de verbouwing van de keuken of badkamer. En datgene wat je extra betaalt aan hypotheek verdien je vaak terug door de besparing op de energierekening.

Indeling:
Begane grond: entree, halletje met meterkast, lichte woonkamer van circa 32 m² met open keuken (de woning wordt verkocht zonder keuken), halletje met toilet (2018) en deur naar de tuin.
1e verdieping: overloop waaraan 2 slaapkamers van resp. circa 8 en 15 m², luxe badkamer (2018) met inloopdouche, toilet en wastafelmeubel (muren zijn betegeld en voorzien van gestuukte betonlookwanden).
2e verdieping: overloop met berging, 3e slaapkamer van circa 19 m² met balkon aan de westzijde van circa 9 m².
Er is nog een stenen fietsenberging van circa 6 m².

INFO:
- deze woning wordt met een pakket verduurzaammaatregelen verkocht welke lagere maandlasten oplevert (verplicht om af te nemen € 14.154,50), bekijk de brochure!;
- bouwjaar 1982;
- muren zijn voorzien van spackwerk;
- platte dak vervangen in 2018;
- schilderwerk buitenom 2018;
- CV verwarmd middels Remeha Tzerra combiketel 2016;
- badkamer en toilet 2018;
- asbest (grotendeels) gesaneerd, zie rapport:
- de woning dient de eerste twee jaren te worden gebruikt voor eigen bewoning door koper of voor bewoning van een eerstegraads familielid met (maximaal!) één medebewoner;
- dit is hét moment om je huis goed aan te pakken en een goede start te maken. Het enige wat jij moet doen is kiezen, de rest wordt voor je geregeld. Jij bent hierdoor verzekerd van zorgeloos comfortabel wonen mét een lage energierekening. En dat heb je dan ook nog eens op de meest slimme manier aangepakt.

Kenmerken

Overdracht

Prijs
€ 249.000,- kosten koper

Indeling

Type
woonhuis
Bouwjaar
1982
Perceeloppervlakte
40 m²
Woonoppervlakte (m²)
98 m²
Woning inhoud (m³)
375 m³
Aantal kamers
4 (3 slaapkamers)

Buurtinformatie

Data: Zeeheldenbuurt (3375 woningen met 4265 inwoners)

Koop woningen
43%
Huur woningen
56%
Leeftijdsopbouw
0 - 14 jaar
15 - 24 jaar
25 - 44 jaar
45 - 64 jaar
65+ jaar
Samenstelling HuishoudensZeeheldenbuurt
Eenpersoons81%
Zonder kinderen14%
Met kinderen5%
Terug naar zoekresultaten

Uw verkopende makelaar voor dit huis

Reimon de Wit top makelaar

Reimon de Wit

NVM-Makelaar