Ebbingekwartier (blok 7)

9712 GM Groningen

Bijzondere koopwoningen in het hart van de stad!
Het Ebbingekwartier, ook wel Ciboga genoemd, is een bijzonder woongebied in Groningen en op loopafstand van het Noorderplantsoen. Het komt namelijk zelden voor dat er aan de rand van een historisch stadscentrum nieuwbouw woningen worden gebouwd.
Het Ebbingekwartier is een binnenstedelijke ontwikkeling met stadse kwaliteiten (van onder andere voorzieningen) door de ligging tegen de binnenstad aan. Het gebied is goed bereikbaar met de auto (parkeergarage Boterdiep) en OV (knooppunt).

Mogelijkheden Ebbingekwartier
Daarnaast lopen er langs de woningen van het Ebbingekwartier diverse auto- fiets en wandelroutes naar de binnenstad toe. In de directe omgeving zijn winkels aanwezig voor uw dagelijkse boodschappen en gezellige horecagelegenheden. Ook zijn er diverse culturele activiteiten in de directe omgeving mogelijk (Noord Nederlands Toneel, Infoversum, Simplon poppodium).

Laatste fase koopwoningen
Fase 6 van Wonen in het Ebbingekwartier is volledig verkocht. Op dit moment zijn wij volop in ontwikkeling voor de laatste fase die in de verkoop gaat; fase 7. In deze fase zullen verschillende typen koopwoningen worden gerealiseerd; van kleine woningen tot grote stadsvilla’s. Het plan omvat een integraal aardbevingsbestendiger ontwerp inclusief parkeergarage en bovenbouw, een complexe opgave. Hierdoor kunnen wij op dit moment nog geen planning voor start verkoop noemen.

Informatie over de koopwoningen
Wilt u geïnformeerd worden over de voortgang van deze fase? Geef u nu op als belangstellende zodat wij u op de hoogte kunnen houden via een nieuwsbrief.

Kenmerken

Overdracht

Aantal kavels
0
Aantal beschikbaar
0

Indeling

Woonoppervlakte (m²)
van 70 tot 200 m²

Buurtinformatie:
Stadscentrum (2270 woningen met 2770 inwoners)

Koop woningen
25%
Huur woningen
68%
Leeftijdsopbouw
0 - 14 jaar
15 - 24 jaar
25 - 44 jaar
45 - 64 jaar
65+ jaar
Samenstelling HuishoudensStadscentrum
Eenpersoons85%
Zonder kinderen12%
Met kinderen3%
Refresh to make it work.
Terug naar zoekresultaten

Uw verkopende makelaar voor dit project

Nico Nijenhuis nieuwbouw

Nico Nijenhuis

Makelaar Nieuwbouw