Friesestraatweg 205 - 55

9743 AD GRONINGEN

€ 1.225,00 p.m

Uw specialist voor dit woningaanbod

Remco Molenaar

Remco Molenaar

Manager Verhuur en Vastgoedbeheer

Eengezinswoning Friesestraatweg type 2A

Deze eengezinswoning maakt deel uit van de prachtige nieuwbouwwijk Het Ommeland waar 64 grondgebonden woningen en 58 studio’s en appartementen deels al zijn gerealiseerd en waarvan nog een aantal in aanbouw zijn. De ruime eengezinswoning van ruim 104 m² heeft een voor- en achtertuin, biedt parkeren op eigen terrein en een ruime woonkamer met open keuken van 36 m². Het Ommeland staat garant voor een leuke, frisse en toegankelijke, nieuwe woonwijk. Stads wonen buiten de binnenstad met toch alle belangrijke voorzieningen in de buurt. Op slechts 10 fietsminuten van de Grote Markt in Groningen!

Op de eerste verdieping vindt u 3 slaapkamers (13m², 10m² en 8m²) plus een badkamer van 5m². Een vierde slaapkamer (18m²) en een wasruimte met daarin ook de warmtepompinstallatie vindt u op de tweede verdieping. Ook is hier het dakterras gesitueerd (circa 19 m²) en is er vanaf het dakterras uitzicht op het binnenterrein van Het Ommeland. De woning is verder voorzien van zonwering middels elektrisch bedienbare screens.

Er is bij deze woning een berging beschikbaar in de achtertuin.

Kortom: Deze nieuw gebouwde woning is zeer compleet en is van alle gemakken voorzien! De maandelijkse huurkosten zijn voor deze woning € 1225,- exclusief € 26,- servicekosten.

Wilt u:
- Uw eigen dakterras?
- Energiezuinig wonen?
- Een parkeerplek voor de deur?
- Wonen op nog geen 10 minuten van de Grote markt?
- De eerste bewoner van een nieuwbouw huurhuis worden?

Dan is deze woning een absolute aanrader!

Locatie
Deze woning maakt deel uit van Het Ommeland. Het Ommeland ligt aan het Reitdiep en is dichtbij diverse voorzieningen. Zowel de Reitdiephaven (met onder andere leuke horeca-gelegenheden) als Paddepoel (voor de dagelijkse boodschappen) is van hieruit goed bereikbaar. Er zijn maar liefst 3 winkelcentra op fietsafstand te bereiken (Paddepoel, Reitdiep en Vinkhuizen). Het Reitdiep zelf biedt uiteraard diverse recreatieve mogelijkheden en vanuit uw huis ziet u de bootjes en roeiers voorbij varen.

Lage energiekosten
Nieuwbouw betekent in bij Het Ommeland ook energiezuinig! Deze woning is voorzien van een warmtepompinstallatie en zonnepanelen. Dat betekent voor u als huurder dat u naast de huurlasten slechts beperkte energielasten zult hebben. Hoe hoog de energielasten precies zullen zijn is onder meer afhankelijk van uw eigen verbruik.

Nieuwbouw huren is zorgeloos wonen
Lonkt het comfort van een nieuw huis en wilt u zich geen zorgen (meer) maken om het onderhoud van uw huurhuis? Dan biedt het huren van deze nieuwbouwwoning uitkomst. Een nieuwe, frisse start voor de eerste huurders!
Een nieuwbouwwoning huren kent verschillende voordelen. De woning is tenslotte helemaal nieuw, evenals de voorzieningen in het huis. Dat betekent dat de keuken uitstekend functioneert, de badkamer lekker fris en schoon is en er weinig tot geen onderhoudsklussen te doen zijn.

Over dit object

Overdracht
Statusverhuurd
Prijs€ 1.225,00 p.m
Bouw
Bouwjaar2019
Bouwvormnieuwbouw
Type ObjectWoonhuis
HoofdfunctieWoonruimte
Indeling
Woonoppervlakte104 m²
Woning Inhoud260 m³
Kamers5 (4 slaapkamers)
Energie
EnergielabelA ++

Vaste procedure voor verhuur

Enthousiast over de woning? Vul dan het formulier bezichtiging aanvragen volledig in. De verhuurmakelaar maakt een selectie van kandidaten die de woning mogen bezichtigen. Indien u uitgenodigd wordt voor een bezichtiging bellen wij u voor het plannen van een afspraak.

Buurtinformatie:
Groningen (50 woningen met 65 inwoners)

Koop woningen
45%
Huur woningen
50%
Leeftijdsopbouw
0 - 14 jaar
15 - 24 jaar
25 - 44 jaar
45 - 64 jaar
65+ jaar
Samenstelling HuishoudensGroningen
Eenpersoons82%
Zonder kinderen8%
Met kinderen10%
Refresh to make it work.
Terug naar zoekresultaten

Uw specialist voor dit woningaanbod

Remco Molenaar

Remco Molenaar

Manager Verhuur en Vastgoedbeheer