Sinnehiem locatie

8433 JS Haulerwijk

START VERKOOP: Nieuwbouwproject: de voormalige Sinnehiem-locatie in Haulerwijk.
Op woensdag 30 mei 2018 tussen 15:00 en 17:00 uur start de verkoop en kunt u langs komen bij Keukencentrum Hummel Haulerwijk (Leeksterweg 35-37, Haulerwijk) voor de verkoopdocumentatie en is er de mogelijkheid om u uitgebreid te laten informeren.

Het plan bestaat uit 6 bungalows en 15 appartementen. Duurzame, energiezuinige, gasloze en comfortabele woningen, gelegen in het dorpscentrum van Haulerwijk in de nabijheid van diverse voorzieningen en winkels.

APPARTEMENTEN:
De appartementen zijn er in 5 verschillende types:

- Type A: gelegen op de begane grond met een oppervlakte van 86m² met een voortuin met terras (gelegen op het oosten) en een achtertuin gelegen op het westen.
De indeling is als volgt: entree/hal, toilet, een woonkamer met open keuken van 37m²,
2 ruime slaapkamers van 9,6m² en 14,4m², een nette badkamer en een bijkeuken/berging.

- Type B: royaal appartement gelegen op de begane grond met een oppervlakte van 114m².
Ook hier een buitenruimte in de vorm van een voortuin (voor de ochtend zon) en de achtertuin gelegen op het westen. Type B heeft de volgende indeling: entree/hal, toilet, een woonkamer met open keuken in L-vorm van 56,5m², 2 ruime slaapkamers van 11,3m² en 18,8m², een nette badkamer en een bijkeuken/berging. Optioneel is het ook mogelijk om dit appartement met een extra werk-/hobbykamer of 3e slaapkamer uit te voeren.

De types A en B hebben een eigen vrijstaande berging in de achtertuin.

- Type C: gelegen op de verdieping met een oppervlakte van 86m². De indeling is gelijk aan type A met: entree/hal, toilet, een woonkamer met open keuken van 37m² en een uitpandig balkon (gelegen op het westen), 2 ruime slaapkamers van 9,6m² en 14,4m², een nette badkamer en een bijkeuken/berging.

- Type D: komt maar 1 keer voor in het complex, ruim appartement gelegen op de verdieping met een oppervlakte van 98m². Dit unieke appartement is als volgt ingedeeld: entree, ruime hal, toilet, een woonkamer met open keuken in L-vorm van 38,6m² en een uitpandig balkon (gelegen op het westen), 2 ruime slaapkamers van 14,5m² en 16,7m², een nette badkamer en een bijkeuken/berging.

- Type E: royaal appartement gelegen op de verdieping met een oppervlakte van 114m².
De indeling is als volgt: entree/hal, toilet, een woonkamer met open keuken in L-vorm van 56,5m² en een uitpandig balkon (gelegen op het westen), 2 ruime slaapkamers van 11,3m² en 18,8m², een nette badkamer en een bijkeuken/berging. Optioneel is het ook mogelijk om dit appartement met een extra werk-/hobbykamer of 3e slaapkamer uit te voeren.

De types C, D en E hebben een eigen inpandige berging op de begane grond.

Uiteraard zijn alle appartementen voorzien van vloerverwarming en zijn er voldoende eigen parkeerplekken.

BUNGALOWS
Van deze prachtige bungalows komen er slechts 6 stuks. De gelijkvloerse woningen hebben een oppervlakte van 106m², een voortuin met eigen oprit voor 2 parkeerplaatsen en een zonnige achtertuin (gelegen op het westen).
De indeling is als volgt: entree, ruime hal, een doorzon woonkamer en open keuken van 43,6m². De woonkamer is lekker licht en via de schuifpui met de achtertuin verbonden. Ook de bungalow heeft 2 ruime slaapkamers van11,6m² en 17,5m² en een nette badkamer. Via de bijkeuken is de achtertuin met de fietsenberging te bereiken en u heeft een achterom.

VERKOOPPROCEDURE:
Het betreft een verkoop middels inschrijving. Deze inschrijving sluit op maandag 11 juni om 12:00 uur. Zo heeft u ruim de tijd om rustig de verkoopdocumentatie te bestuderen en keuze te kunnen maken uit een van de bouwnummers van uw voorkeur.
Indien er meerdere gegadigden zijn voor dezelfde woning, wordt de toewijzingsvolgorde door de ontwikkelaar vastgesteld.

We verwelkomen u graag op woensdag 30 mei 2018 tussen 15:00 en 17:00 uur bij Keukencentrum Hummel Haulerwijk (Leeksterweg 35-37, Haulerwijk).

Kenmerken

Overdracht

Aantal kavels
0
Aantal beschikbaar
0

Indeling

Buurtinformatie

Data: Haulerwijk (1255 woningen met 2950 inwoners)

Koop woningen
64%
Huur woningen
36%
Leeftijdsopbouw
0 - 14 jaar
15 - 24 jaar
25 - 44 jaar
45 - 64 jaar
65+ jaar
Samenstelling HuishoudensHaulerwijk
Eenpersoons31%
Zonder kinderen34%
Met kinderen35%
Terug naar zoekresultaten

Uw verkopende makelaar voor dit project

Piet Cazemier

Directeur/NVM-Makelaar