De Oostergast | fase 2D Zuidhorn

9801 WN Zuidhorn

van € 215.000 tot € 315.000

Uw specialist voor dit project

Helene Klein

Helene Klein

Nieuwbouwspecialist

De Oostergast | fase 2D in Zuidhorn

Nieuwbouwwijk De Oostergast in Zuidhorn is populair! Daarom wordt de wijk uitgebreid met een aanbod van 30 nieuwe woningen. Het aanbod is gevarieerd en sluit mooi aan bij de nu al opgeleverde woningen uit eerdere fasen, inclusief het levendige en afwisselende straatbeeld.

De nieuwe fase omvat in totaal 30 woningen. Er is keuze uit 6 verschillende type woningen, elk met zijn eigen unieke uitstraling. Het plan bestaat uit 10 rijwoningen, 16 twee-onder-een-kap woningen in drie verschillende types en 4 toekomstgerichte woningen met slapen en baden op de begane grond. De woningen krijgen diepe achtertuinen, gelegen op het zuiden, oosten of westen.

De woningen zijn gasloos én energiezuinig (EPC 0,0). Alle woningen krijgen vloerverwarming op de begane grond en eerste verdieping (m.u.v. van woningtype Vela). Bovendien worden de woningen voorzien van een lucht-waterwarmtepomp en zonnepanelen. Natuurlijk zijn er ook diverse uitbreidingsmogelijkheden en worden alle woningen voorzien van luxe sanitair en tegelwerk. De woningtypes Lyra en Serpens zijn tevens voorzien van een luxe en complete keuken.

De ligging van de nieuwe woningen is aan een rustige woonstraat (Polarisstraat, Pegasisstraat, Electrastraat en Antaresstraat). Hier woon je ruim, groen en zeer centraal gelegen nabij de dorpsweide en voorzieningen zoals de Brede School, het zwembad, winkels en het treinstation. En natuurlijk is de stad Groningen binnen handbereik.


TYPE CENTAURUS (4 twee-onder-een-kapwoningen)
Deze twee-onder-één-kapwoningen staan op de hoeken van het plangebied, mooi aan het water. De architectuur is stoer en robuust, met een verrassende twist door de gedraaide kap. Je hebt een diepe, zonnige achtertuin gelegen op het zuiden en een aangebouwde stenen garage.

INDELING:
Ruime twee-onder-één-kap-woning met royale en lichte woonkamer, een open leefkeuken aan de tuinzijde van de woning en aangebouwde garage.
Op de eerste verdieping bevinden zich drie ruime slaapkamers en een complete badkamer met sanitair en tegelwerk van Villeroy & Boch.
Op de tweede verdieping is voldoende ruimte voor een extra slaap- en/of werkkamer.


TYPE LYRA (4 eindwoningen en 2 tussenwoningen)
De drie-onder-één-kap-woningen staan op een mooie groene plek aan of vlakbij het water. Hier woon je ruim en robuust in een korte, klassieke rij. De linker- of de rechterwoning heeft een dwarskap waardoor deze extra ruimte heeft op de tweede verdieping. Je hebt een diepe achtertuin waarop je vanuit de woonkamer of keuken mooi uitkijkt. Inclusief sanitair, tegelwerk en keuken!

INDELING:
De hoekwoningen hebben op de begane grond een ruime en lichte woonkamer en een open leefkeuken aan de tuinzijde van de woning. De tussenwoningen hebben een tuingerichte woonkamer en de keuken aan de voorzijde. De hoekwoningen kunnen optioneel worden voorzien van een garage. Op de eerste verdieping bevinden zich drie ruime slaapkamers en een complete badkamer met sanitair en tegelwerk van Villeroy & Boch. Op de tweede verdieping is voldoende ruimte voor een extra slaap- en/of werkkamer.


TYPE DELPHINUS (6 twee-onder-een-kapwoningen)
De zes twee-onder-één-kap-woningen van dit type staan mooi aan het water en hebben een diepe, zonnige tuin. De architectuur is strak en modern met subtiele details. Kijk maar eens naar de variatie in het metselwerk of de frisse, witte omkadering van de kozijnen.

INDELING:
Ruime twee-onder-één-kap-woning met royale en lichte woonkamer, een open leefkeuken aan de tuinzijde van de woning. De woningen kunnen optioneel worden voorzien van een garage.
Op de eerste verdieping bevinden zich drie ruime slaapkamers en een complete badkamer met sanitair en tegelwerk van Villeroy & Boch. Op de tweede verdieping is voldoende ruimte voor een extra slaap- en/of werkkamer.


TYPE SERPENS (6 twee-onder-een-kapwoningen)
Van dit type twee-onder-één-kapwoning staan er 6 stuks, verspreid door het plangebied. De markante kap geeft de woning echt een eigen gezicht. Door de hoge, roodbruine gevel oogt de woning robuust, waarbij de donkere dakpannen voor een vriendelijk, dorps tintje zorgen. Inclusief luxe en complete keuken!

INDELING:
Ruime twee-onder-één-kap-woning met royale en lichte woonkamer, een open leefkeuken aan de voorzijde van de woning. De woningen kunnen optioneel worden voorzien van een garage.
Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers en een complete badkamer met sanitair en tegelwerk van Villeroy & Boch. Op de tweede verdieping is voldoende ruimte voor een extra slaap- en/of werkkamer.


TYPE SERPENS (2 eindwoningen en 2 tussenwoningen)
Een korte rij van vier woningen op een mooie plek aan het water. Deze zogenaamde vier-onder-één-kapwoningen vallen op door hun speelse architectuur. De variatie in de dwars- en langskappen, geeft elke woning in de rij een eigen identiteit. Je hebt een diepe, zonnige tuin met een berging achterin. Bij de hoekwoningen kun je kiezen voor een optionele garage. Inclusief sanitair, tegelwerk en een luxe complete keuken!

INDELING:
Deze hoek- en tussenwoningen hebben op de begane grond een mooie lichte woonkamer aan de tuinzijde van de woning en een open leefkeuken aan de voorzijde. De hoekwoningen kunnen optioneel worden voorzien van een garage. Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers en een complete badkamer met sanitair en tegelwerk van Villeroy & Boch. Op de tweede verdieping is voldoende ruimte voor een extra slaap- en/of werkkamer.


TYPE VELA (4 twee-onder-een-kapwoningen, levensloopbestendig)
Type Vela is een toekomstbestendige woning. Wonen, koken, baden en slapen kan allemaal op de begane grond. Op de verdieping heb je extra ruimte voor hobby’s of logees. Door de vriendelijke, roodbruine gevelkleur en de lage, donkere kap oogt de woning dorps en gemoedelijk. In de fijne tuin kun je heerlijk buiten zitten. Hier woon je lekker, nu én in de toekomst.

INDELING:
Op de begane grond is een ruime woonkamer met een open leefkeuken gesitueerd, alsmede een inpandige berging, slaapkamer en complete badkamer met sanitair en tegelwerk van Villeroy & Boch.
Op de eerste verdieping is voldoende ruimte voor een of twee extra slaap- en/of werkkamers.


BIJZONDERHEDEN:
- Zeer energiezuinig wonen met een EPC van 0,0
- Geen gas meer!
- Verwarming middels lucht-water-warmtepomp
- Vloerverwarming als hoofdverwarming
- Inclusief luxe sanitair en tegelwerk
- Types Serpens en Lyra tevens voorzien van een keuken
- Levensloopbestendig wonen in type Vela
- Uitgebreide optiemogelijkheden


DE WIJK DE OOSTERGAST
Dichtbij de stad Groningen, genoeg winkels en voorzieningen en toch dat dorpse. De Oostergast te Zuidhorn word niet voor niets voor één van haar kopers de perfecte locatie genoemd. Het ruime groene kindvriendelijke opgezette plan op slechts 9 treinminuten van de stad Groningen met een brede school in de wijk zelf heeft al vele kopers uit de stad getrokken. Wie volgt?

De wijk ligt aan de noordoostelijke rand van Zuidhorn, op een plek vanwaar u zo het uitgestrekte buitengebied in wandelt of fietst. Ondanks de landelijke ligging zijn alle voorzieningen aangenaam dichtbij.

De pluspunten van wonen in de Oostergast:
- Ruim, rustig, groen en landelijk wonen
- Uitstekende bereikbaarheid en ligging
- Het dorp biedt alle basisvoorzieningen
- Brede school in de wijk aanwezig
- Veel sportvoorzieningen in het dorp
- Een prettige leefomgeving
- Snelle treinverbindingen naar Groningen en Leeuwarden
- Natuur en cultuur in de buurt
- Landelijk wonen met alle voordelen van de stad

Over dit object

Overdracht
StatusUitverkocht
Prijsvan € 215.000 tot € 315.000
Aantal Kavels30
Bouw
Bouwvormnieuwbouw
Type ObjectWoonhuis
Indeling
Woonoppervlaktevan 113 tot 149 m²
Perceeloppervlakte318 m²

Project tijdlijn

  1. Conceptfase locatie ontwikkeling
  2. Indeling kavels bekend
  3. Type woningen concept
  4. In verkoop
  5. Uitverkocht
  6. Start bouw
  7. Oplevering

Buurtinformatie:
Zuidhorn (2720 woningen met 6970 inwoners)

Koop woningen
72%
Huur woningen
28%
Leeftijdsopbouw
0 - 14 jaar
15 - 24 jaar
25 - 44 jaar
45 - 64 jaar
65+ jaar
Samenstelling HuishoudensZuidhorn
Eenpersoons26%
Zonder kinderen34%
Met kinderen41%
Refresh to make it work.
Terug naar zoekresultaten

Uw specialist voor dit project

Helene Klein

Helene Klein

Nieuwbouwspecialist