Makelaar Groningen

Bent u op zoek naar een ervaren en betrokken makelaar in Groningen? Dan bent u bij Pandomo Makelaars aan het goede adres. Wij zijn de makelaar van Groningen met jarenlange ervaring met de verkoop, aankoop en verhuur van huizen en appartementen in Groningen. Ondanks dat we de grootste makelaar zijn is onze werkwijze persoonlijk én specialistisch van aard. Wij zijn een makelaar met Groningse nuchterheid, die meedenkt, actief én betrokken is. 

Ons team bestaat uit 16 betrokken en gedreven medewerkers die, elke vanuit hun eigen specialisme, de drive hebben om uw woonwens werkelijkheid te maken. Daardoor kunnen wij u altijd goed helpen. 

Pandomo Makelaars is een full-service makelaarskantoor in Groningen. Dat wil zeggen dat u bij ons niet alleen terecht kunt voor aan- en verkoopbegeleiding van een (nieuwbouw)woning maar dat we er ook zijn voor onafhankelijk hypotheekadvies, verhuur & vastgoedbeheer en taxaties. Wij zijn graag de makelaar waarbij iedereen zonder aarzeling binnenstapt, de koffie staat voor u klaar! Waarmee kunnen we u van dienst zijn?

Bel mij terug
Aankoopmakelaar Groningen

Aankoopmakelaar

Onze makelaars kennen de stad op hun duimpje en met elkaar beschikken we over een zeer omvangrijk netwerk. Wij kunnen u bijstaan als wegwijzer, klankbord, raadgever en onderhandelaar en zullen er alles aan doen om uw droomhuis te vinden. Zeker in deze tijd, waar woningen snel worden verkocht, zijn onze aankoopmakelaars van grote betekenis. Bent u op zoek naar een aankoopmakelaar die snapt waar het om gaat? Plan dan vrijblijvend een gesprek in met onze aankoopadviseur.

Verkoopmakelaar Groningen

Verkoopmakelaar

Als u uw huis wilt verkopen dan begrijpen onze makelaars als geen ander wat dat door u kan betekenen. Onze betrokken makelaars ontzorgen u waar nodig en gaan voor u op zoek naar de meest passende koper. Wij geven u een gedegen plan van aanpak voor de verkoop van uw woning en adviseren u daarbij over de vraagprijs van uw woning en spreken de bemiddelingskosten met u af. Uw woning wordt uitgebreid online en offline gepresenteerd en samen gaan we voor de beste prijs en voorwaarden. De verkoop van uw huis ligt bij onze verkoopmakelaars in goede handen, daar kunt u op vertrouwen!

Verhuurmakelaar Groningen

Verhuurmakelaar

Zoekt u een geschikte huurder voor uw woning of beleggingsobject? Ook daarvoor bent u bij Pandomo Makelaars aan het juiste adres. Wij helpen u graag bij het vinden van een geschikte huurder, het opstellen van een helder huurcontract en inspectierapport én met de administratie en het beheer van uw vastgoedbezit. Er komt veel kijken bij het verhuren van uw woning. Onze verhuurmakelaar helpt u met plezier aan een efficiënt verhuurplan.

Hypotheek advies Groningen

Hypotheekadvies

Het aankopen van een huis is een grote en belangrijke beslissing. Natuurlijk wilt u daarbij niet voor financiële verrassingen komen te staan. De keuzes die op financieel gebied gemaakt moeten worden kunnen echter erg lastig zijn. Wij bieden volledig onafhankelijk hypotheekadvies waarin rekening wordt gehouden met uw wensen en behoeften. Daarbij delen wij onze actuele en professionele kennis en kunde graag met u. Ons advies is zo persoonlijk, helder en vertrouwelijk als mogelijk. Dat vinden wij belangrijk. Want het gaat tenslotte om uw financiële toekomst.