Bij Pandomo Makelaars werken 16 gedreven medewerkers, die stuk voor stuk en vanuit hun eigen rol, de drive hebben om uw woonwens te vervullen. Hoe je woont heeft tenslotte een ontzettend belangrijke invloed op je leven! Hoe simpel het ook klinkt: bij onze makelaardij werken mensen die hun werk leuk vinden. En dit enthousiasme ziet u terug in ons werk!

Aankoopmakelaar

“Wat uniek is aan Pandomo Makelaars, is dat we als grootste verkoopmakelaar van Groningen niet alleen de stad op ons duimpje kennen, maar ook een heel omvangrijk netwerk en bereik hebben”, vertelt directeur en NVM-makelaar Piet Cazemier. 

“Omdat we de wensen van onze klanten goed in beeld hebben, kunnen we vraag en aanbod vaak snel aan elkaar koppelen en ook nog eens full service bieden. Dat is voor iedere partij fijn!”

Verhuurmakelaar

Een makelaar met Groningse nuchterheid, die meedenkt, actief en enthousiast is en extra aandacht heeft voor persoonlijk contact. Zo zou je het karakter van Pandomo Makelaars in een notendop kunnen vatten.

Verkoopmakelaar

Pan = ‘geheel, volledig’ (Grieks)
Domo = ‘huis’ (Latijn)

Bij Pandomo Makelaars kunt u terecht voor alles wat met huizen en wonen te maken heeft. What’s in a name? Van uw eigen nieuwe woonplek vinden tot uw hypotheek, taxatierapport en VvE-beheer regelen: bij Pandomo Makelaars vindt u alles onder één dak!

Hypotheekadvies

Pandomo Makelaars is een redelijk grote full-service makelaardij, maar tóch heel persoonlijk en specialistisch van aard. Daardoor kunnen we u altijd goed helpen. Of u nu op zoek bent naar een koopwoning, huurhuis, nieuwbouwproject. Of als u misschien wel een aankoopmakelaar wilt inschakelen, uw (eigen koop)huis wilt verhuren, VvE-beheer zoekt, een woning wilt laten taxeren of een hypotheek wilt regelen. Reden genoeg om ons op te zoeken in Groningen dus. De koffie staat voor u klaar!


Waarom kiezen voor Pandomo Makelaars Groningen?

Onze klanten waarderen ons gemiddeld met een8,9

Bekijk alle beoordelingen