U kent ons als NVM makelaar uit Groningen en dat blijven wij. Maar vanaf vandaag kunt u bij ons ook terecht voor onafhankelijk en eerlijk hypotheekadvies!

De afgelopen maanden zijn wij druk bezig geweest om alles (zoals de vergunningen van de AFM) rond te krijgen en vanaf vandaag is Klaas Schippers officieel bij ons in dienst als financieel adviseur. Klaas is zowel Erkend Hypotheekadviseur als Hypothecair Planner en is door zijn jarenlange ervaring en brede vakkennis een waardevolle aanvulling op ons team.

Waarom hypotheekadvies?
Een woning kopen is meestal de grootste uitgave in uw leven. Daarbij komt ook een hypothecaire financiering kijken, oftewel een hypotheek. Uiteraard wenst u een hypotheek die bij uw financiële situatie past. Dat is waar Pandomo Makelaars voor gaat, een onafhankelijk advies waarbij rekening wordt gehouden met uw wensen en behoeften.

Er zijn verschillende soorten hypotheken die u kunt afsluiten. Waar u uw hypotheek afsluit en wat voor soort kan veel invloed hebben op uw maandelijkse lasten. De keuzes die u hierbij moet maken, kunnen erg lastig zijn. Wij helpen u graag deze keuzes te maken, door duidelijk uit te leggen wat uw keuzes zijn en de consequenties daarvan. U heeft de wensen en ideeën, wij hebben de deskundigheid om daar optimaal over te adviseren.

Onafhankelijk
Bij ons krijgt u onafhankelijk hypotheekadvies. Om u kwaliteit te kunnen bieden, werken wij samen met gerenommeerde en betrouwbare partijen. Wij vergelijken deze geldverstrekkers met elkaar, zodat u altijd de voordeligste hypotheek tegen de beste voorwaarden krijgt. Wij zijn niet gebonden aan welke geldverstrekker dan ook. Wij kennen maar één belang: uw belang. Het gaat om uw wensen en mogelijkheden en wij geven daar een passende invulling aan.

Wilt u meer informatie? Of nieuwsgierig naar uw financiële mogelijkheden? Ga vrijblijvend in gesprek met Klaas. Hij brengt in een kosteloos gesprek zorgvuldig en nauwkeurig uw financiële situatie in kaart.