GEANNULEERD! Naar aanleiding van de persconferentie van 12 november j.l. is besloten het evenement te annuleren.November staat traditiegetrouw in het teken van de Nieuwbouw/Verbouw XL beurs. Natuurlijk is Pandomo Makelaars hier weer prominent aanwezig. Tijdens deze beurs kunt u zich laten informeren over actuele en toekomstige projecten en ontwikkelingen. Ons team van makelaars en adviseurs is alle dagen aanwezig om u te informeren en uw vragen te beantwoorden.

Update: Nieuwbouwbeurs geannuleerd!

Nieuwbouw/Verbouw XL 2021

Wanneer: vrijdag 19, zaterdag 20 en zondag 21 november 2021

Tijdstip: van 10:00 tot 17:00 uur

Locatie: MartiniPlaza, Leonard Springerlaan 2, Groningen


Wat kunt u o.a. van ons verwachten?
De verkoop van de gezinswoningen in Nørengard Sappemeer is gestart. We delen alle beschikbare informatie over de zeven stadsvilla's aan de Chopinlaan. Daarnaast presenteren we de woningen aan de Spieghelstraat, die onderdeel zijn van de wijkvernieuwing in de Wijert. Het transformatieproject Zin in Zuid aan de van Schendelstraat zal in onze stand in de schijnwerpers staan, de plattegronden van de verschillende woningtypes en de verkoopprijzen maken we tijdens de beurs bekend. Het laatste nieuws over het project HOLT op de voormalige Alo-locatie delen we dan ook graag met u. Daarnaast kunnen we u meer vertellen over de drie vrijstaande woningen van project Tsjerkepaed in Earnewâld. Natuurlijk presenteren we ook de laatste ontwikkelingen in Meerstad. Met plezier delen we alle informatie over huurcomplex Energiek aan de Boumaboulevard. Wilt u meer weten over de gebiedsontwikkelingen (waaronder Stadshavens en De Suikerzijde) in en rondom onze stad? Ook daarvoor kunt u bij ons terecht.

Naast al deze informatie in de stand worden er presentaties gehouden over de projecten Zin in Zuid en Holt. U kunt deze presentaties bijwonen, maar let op: vol is vol, dus wees tijdig aanwezig!

Presentatie transformatieproject Zin in Zuid 

  • Zaterdag 20 november om 11:15 uur
  • Zondag 21 november om 12:45 uur

Presentatie gebiedsontwikkeling Holt 

  • Zaterdag 20 november om 13:30 uur
  • Zondag 21 november om 13.30 uur

De entree is gratis
Om een veilige beurs voor iedereen mogelijk te maken, is het vanuit overheidswege verplicht om u online te registreren en een aankomsttijd te reserveren. Hiermee spreiden we de bezoekersstroom. Dit kunt u doen via www.nieuwbouwxl.nl. De entreetickets ontvangt u dan kosteloos in uw mailbox.

Voor dit evenementen is tevens een coronatoegangsbewijs verplicht voor toegang. Via de CoronaCheck-app zijn de volgende bewijzen geldig:

  • Vaccinatiebewijs
  • Herstelbewijs
  • Negatieve testuitslag van max. 24 uur oud

Een geldige papieren versie van een coronatoegangsbewijs wordt eveneens geaccepteerd.

Gerelateerde berichten

    Geen resultaten gevonden