De vernieuwde website is online, een website waarbij beleving en overzicht centraal staan. Naast het woningaanbod zijn er leuke extra functies toegevoegd. Geen tijd om de website op de computer te bekijken? Geen probleem! De site is volledig responsive en dus geschikt voor mobiel en tablet.

We begrijpen dat een website voor u gewoon een website is, het beeld van de ‘’oude’’ site heeft u misschien niet eens onthouden. Toch zijn er een aantal grote wijzigingen en toevoegingen die we graag willen uitlichten.

Nieuwbouwprojecten

Wanneer u een interessant project heeft gevonden wilt u snel weten welke woningsoorten er zijn, in welke prijsklasse en wat de grote verschillen zijn tussen de bouwnummers. De nieuwbouwpagina’s zijn zo ingedeeld dat u korte informatie over het volledige project vindt en dat u direct ziet in welke fase het project is. Verder is het makkelijk om door de pagina te scrollen, zo ziet u in één oogopslag informatie over het woningtype en een opsomming van de bouwnummers. Deze zijn automatisch gesorteerd op beschikbaarheid zodat u direct ziet welke bouwnummers nog vrij zijn.

Toekomstige nieuwbouwprojecten

Heeft u al helemaal bedacht waar u wilt wonen? Een goed gevoel bij een bepaalde locatie? Vanaf nu is het mogelijk om de ontwikkeling van een nieuwbouwproject te volgen. De projectpagina wordt stapsgewijs aangevuld met informatie, tot het project in verkoop gaat. Via de button volg dit project wordt u automatisch aan de mailinglijst toegevoegd, zodat u direct bericht krijgt wanneer er nieuws is.

Bereik ons met één druk op de knop

Tijdens het scrollen in een woning of project blijven bovenin het scherm altijd de contactbuttons zichtbaar. Handig! Wanneer u iets interessants ziet kunt u direct een informatiegesprek plannen, de brochure downloaden of een terugbelnotitie voor de makelaar achterlaten.

Woningen bewaren en/of delen

Tussen de bedrijven door woningen aan het kijken en iets leuks gezien? Dan is het handig om een woning of project te bewaren als favoriet. Zo kunt u, wanneer u meer tijd heeft, de woning rustig bekijken. Ook het delen is extra makkelijk gemaakt, het Facebook en Twitter account vindt u overal terug. Op mobiel is zelfs een Whatsapp button toegevoegd, zodat u de woning direct via Whatsapp kunt delen met wie u maar wilt.

Buurtinformatie

Krijgt u een goed gevoel bij een woning of project? Dan is het natuurlijk ook nog belangrijk in welke wijk deze woning staat. Onderaan de pagina is standaard de buurtinformatie toegevoegd, zo is direct zichtbaar:

  • Welke faciliteiten in de buurt zijn (de iconen zijn klikbaar).
  • Hoe de verdeling tussen koop- en huurwoningen is.
  • Welke leeftijdsopbouw in de buurt geldt.
  • Hoe de gezinssamenstellingen eruit zien.

Zoeken op lifestyle

Bent u op zoek naar een woning waar uw gezin met 4 kinderen in past? Of een woning met een zonnige tuin? Dit zijn kenmerken waar je normaalgesproken niet op kunt zoeken. Vanaf nu wel! Elke woning die wij aanmelden krijgt twee of drie tags mee, zodat de woning op basis van deze unique selling points gevonden kan worden.

Natuurlijk is er nog veel meer in de website te vinden. Klik rond en ontdek het zelf!

https://www.pandomo.nl/lifestyle