In deze nieuwsbrief het laatste nieuws over onze huidige én toekomstige nieuwbouwprojecten. Het is nu wel vakantietijd, maar op nieuwbouwgebied is er van alles te beleven!

Projecten (sinds kort) in verkoop

De Kleine Hortus | Melisseweg in Groningen

Op zoek naar een nieuwbouw eengezinswoning in de stad Groningen? Dan is de Kleine Hortus een mooie kans. In deze prachtige, groene omgeving komen 37 rij- en 16 halfvrijstaande woningen. Er zijn nog een aantal rijwoningen beschikbaar. Wees er snel bij!

Prijzen type Lavendel vanaf € 252.000,- v.o.n.

De Oostergast fase 2d Zuidhorn | Er is een woning beschikbaar gekomen!

Er is een hele mooie half vrijstaande woning beschikbaar gekomen in de laatste fase van De Oostergast in Zuidhorn! Deze twee-onder-één-kapwoning staat op de hoek van het plangebied, mooi aan het water. De architectuur is stoer en robuust. Bij de woning heeft u een diepe, zonnige achtertuin gelegen op het zuiden en een aangebouwde stenen garage. Prijs: € 305.000,- v.o.n.
Een echt unieke kans om toch nog op dit mooie plekje in Zuidhorn te gaan wonen! Kijk voor meer informatie op onze website.

Tersluis Vlek 7 (fase 2 )| Tersluis, jouw thuishaven
Op vlek 7 in Tersluis wordt binnenkort gestart met de bouw van 36 woning zeer gevarieerde woningen op mooie kavels, die omringd zijn door veel groen en water. Deze woningen liggen vlakbij het Woldmeer en dichtbij het haventje van Tersluis.
Alle woningen worden afgewerkt met een keuken en een badkamer, daarbij is het afwerkingsniveau hoog. Er zijn nog maar 2 half vrijstaande woningen beschikbaar.

Prijs van deze laatste 2 tweekappers: v.a. € 326.000,- v.o.n.

Tersluis Vlek 15: | Wonen aan de Zomerdijk
Aanbod: 9 rijwoningen, 14 halfvrijstaande en 3 vrijstaande woningen. Een karakteristiek plan met een statige en rijke uitstraling. Een gevarieerd gevelbeeld met wisselend hoge of lage kap en metselwerk of houten gevelbekleding. 

Prijzen vanaf: € 255.000,- v.o.n.

Tersluis Vlek 19 | Elke dag vakantie in je eigen Parkvilla
Aanbod: 10 half vrijstaande en 3 vrijstaande woningen. Het ultieme vakantiegevoel, elke dag weer? Dat vindt u in de prachtige, natuurlijke omgeving van Tersluis, midden tussen groen en water. Hier komen wegens succes van de vorige fase weer 13 Parkvilla’s. Een nieuwe, stijlvolle en krachtige architectuur met dezelfde ruime basisplattegrond met een woonoppervlakte van maar liefst 170 m².

Prijzen vanaf: € 364.000,- v.o.n.

Sluispoort | Het visitekaartje van Tersluis

Het project 'Sluispoort' is gelegen aan de toegangslaan naar Tersluis en wordt het toekomstige visitekaartje van deze nieuwe woonwijk Tersluis. Het plan bestaat uit:
4 vrijstaande villa's (waarvan 1 special), 6 hoekwoningen en 4 tussenwoningen. Overige kenmerken: energiezuinig en verwarmd middels grondwarmtepomp.

Prijzen vanaf: € 267.500,- v.o.n.

Keizerlibel | Groots wonen in de natuurrijke omgeving van Rietwijk in Ter Borch

Het Plan 'De Keizerlibel' bestaat uit 12 royale halfvrijstaande en 4 vrijstaande woningen in een groene en waterrijke omgeving. Ter Borch verbindt de schoonheid van de natuur met de charme van de stad vlakbij. Er zijn nog een aantal halfvrijstaande- en nog 1 vrijstaande villa beschikbaar.

Prijzen vanaf: € 349.500,- v.o.n.

Haarkes Stee (Harkstede) | In verkoop | nog 2 woningen beschikbaar

Wonen op Haarkes Stee is de perfecte combinatie van landelijk wonen vlakbij de stad met een knipoog naar het Gronings Erf. Haarkes Stee ademt ruimtelijkheid en is een moderne variant op het Gronings Erf. Het dorpse karakter zorgt ervoor dat u zich hier meteen thuis voelt. Haarkes Stee wordt gekenmerkt door een grote variatie van woningtypes en gevelbeelden. U mag stellen dat de architectuur bij Haarkes Stee tot in detail is uitgewerkt!

Wonen in Tersluis | In verkoop | Nog 1 vrijstaand XL beschikbaar

Groots wonen met vele extra’s! Er is nog één royale vrijstaande woning beschikbaar met een woonoppervlakte van 167m² op een grote kavel van 665 m². Deze woning is voorzien van diverse opties en vele extra’s zoals een uitbouw van 2,40m, dubbel openslaande tuindeuren met zijlichten, en nog veel meer….
De bouw van deze woning is al gestart en zal dit najaar al worden opgeleverd! Klik hier voor meer informatie over deze woning.

Sinnesicht | Mooi wonen op de voormalige Sinnehiemlocatie in Haulerwijk

Het plan bestaat uit 6 bungalows en 15 appartementen. Het zijn allemaal duurzame, energiezuinige, gasloze en comfortabele woningen, gelegen in het dorpscentrum van Haulerwijk in de nabijheid van diverse voorzieningen en winkels. Lees hier meer over dit project.

Prijzen vanaf € 195.000,- v.o.n.

Binnenkort in verkoop

Engelse Park | Binnenkort in verkoop

Vorige week dinsdag was het, ondanks de warmte, gezellig druk op de previewavond van Engelse Park. De impressies, plattegronden van alle woningtypen werden gepresenteerd en konden er vragen worden gesteld over de planning, duurzaamheid en afwerking.

Gemist? Geen probleem!
Alle beschikbare informatie staat op de site en de officiële verkoop start eind september. Schrijf u
hier in, volg het project en u ontvangt een persoonlijke uitnodiging voor de start verkoop.

Stadlander Reitdiep | Binnenkort in verkoop

In Reitdiep fase 3 komen op deze groene en waterrijke plek tussen Stad en Ommeland 22 twee-onder-één-kapwoningen aan een waterloop. De royale woningen onderscheiden zich door hun stijlvolle vormgeving: een moderne, stedelijk architectuur met heldere lijnen. Volg het project en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de start verkoop.

Westerwal (Zeeheldenbuurt) | Binnenkort in verkoop

Wilt u graag wonen in een gemoedelijke en kindvriendelijke wijk, maar kunt u het stadse leven niet missen? Dan is nieuwbouwplan Westerwal echt iets voor u. Een fantastische plek om te wonen: aan het Hoendiep met het centrum van Groningen op loopafstand, de uitvalswegen dichtbij en het openbaar vervoer om de hoek! Het nieuwbouw woningaanbod van Westerwal is gevarieerd, duurzaam en gasloos. De grote eengezinswoningen zijn er in twee types. Er is keuze uit stoere herenhuizen aan het Hoendiep met vier woonlagen en minimaal 182 m² woonoppervlakte en uit drielaagse hofwoningen van circa 152 m². Volg het project en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de start verkoop.

Nieuwbouw in voorbereiding

Kempkensberg | In voorbereiding

Nu de laatste hobbels genomen zijn (en er overeenstemming is met de Vleermuizenwerkgroep) zijn de voorbereidingen voor de start verkoop van de woningen van Kempkensberg in volle gang. Na de bouwvak kan er een datum worden geprikt en zullen wij alle belangstellenden als eerste uitnodigen voor de start verkoop.

Volg hier het project Kempkensberg en ontvang ook de uitnodiging voor de start verkoop.

Wonen aan het Woldmeer | In voorbereiding

Op één van de mooiste plekjes in Tersluis, op vlek 11, ontwikkelt Slokker Vastgoed 24 nieuwbouw huizen, direct aan en langs het Woldmeer. Er komen 11 rij- en hoekwoningen, 8 twee-onder-een-kapwoningen en 5 vrijstaande woningen. Hier woont u heerlijk rustig en heeft u een schitterend uitzicht vanuit uw woning.

Dit najaar start de verkoop, schrijf u alvast in en we houden u op de hoogte.

Meer Meeroevers vlek 7 | In voorbereiding

Wonen in een groene en waterrijke omgeving met veel ruimte en vrijheid om je heen. Wie wil dat nou niet? De woningen in het project "Meer" fase 1 en 2 (op vlek 11a) zijn uitverkocht en in aanbouw. Maar...... er komt meer! 

Op het laatste plekjes aan het water in Meeroevers (op vlek 7) ontwikkelt Heijmans Vastgoed samen met Van Wonen een nieuw project. Hier is het straks ruim wonen met een prachtig uitzicht op het Woldmeer of het groen. Het project bestaat uit 30 rij- en halfvrijstaande woningen. De woningen zijn volop in ontwikkeling en zullen naar verwachting eind september in verkoop gaan. Op de hoogte blijven? Laat uw gegevens dan hier achter. 

Vossenburcht (Groote Veen) Eelde | In voorbereiding

In de prachtige nieuwbouwwijk Groote Veen in Eelde is dit project in voorbereiding. Vossenburcht wordt een kleinschalig appartementencomplex met 2x7 luxe appartementen met 2 of 3 slaapkamers en een royale buitenruimte. Volg het project en we houden u op de hoogte.

Nog meer nieuwbouw

Wilt u niets missen? Op onze website zijn de toekomstige nieuwbouwprojecten te volgen. Daarnaast zijn er nog meer projecten in voorbereiding zoals: de Van Ketwich Verschuurlaan, Ebbingekwartier, Suikerunieterrein en nog meer.

Wilt u een persoonlijk gesprek met één van onze nieuwbouwmakelaars? Plan dan een nieuwbouwgesprek of stuur ons een bericht via e-mail nieuwbouw@pandomo.nl of Whatsapp/bel ons via telefoonnummer 050-8533733.

Gerelateerde berichten

    Geen resultaten gevonden