De nieuwbouwwereld in en rond Groningen is volop in beweging! In de verschillende projecten is het aanbod zeer divers: stadswoningen met tuin, appartementen met uitzicht over het water, en gecombineerde woon/werkwoningen. Lees hier meer over de verschillende nieuwbouwprojecten én de aankomende projecten bij Pandomo Makelaars.

IN VERKOOP

Meeroeverslaan (Meerstad) - Vlek  8 | In verkoop
In de wijk Meeroevers ligt dit prachtige project met 9 riante vrijstaande woningen. Fraai gelegen tussen de Meeroeverslaan en de Kwelvaart. De woningen combineren alle elementen die Meerstad zo populair maakt: water, groen en ruimte.

Er zijn al diverse woningen verkocht en onder optie. De bouw van de eerste woningen is inmiddels gestart en de overige woningen volgen binnenkort. Wij maken graag een afspraak om de mogelijkheden door te nemen. Klik hier voor meer informatie of neem direct contact op met een van onze nieuwbouwmakelaars.

Berlage-Hof | In verkoop
De verkoop van de Parkwoningen verloopt voorspoedig, inmiddels is er ca. 80% verkocht en er gaat binnenkort gestart worden met de bouw.

Er wordt druk gebouwd en gewoond in de Berlage-Hof. Er zijn in de 11 deelfases inmiddels 100 woningen verkocht!

Ook interesse in wonen in de Berlage-Hof? Er zijn nog 2 Parkwoningen beschikbaar én binnenkort gaan de appartementen in de verkoop.

Klik hier voor meer informatie over Berlage-Hof en een overzicht van de beschikbare woningen.

Wonen in Tersluis - Meerstad | In verkoop
Het nieuwbouwproject ‘Wonen in Tersluis’ is gelegen in de nieuwe en tweede wijk van Meerstad: Tersluis. Net als Meeroevers, biedt Tersluis u vele unieke mogelijkheden om te wonen, te leven en te recreëren. Het project ‘Wonen in Tersluis’ is zeer divers en bestaat uit 5 rij- en hoekwoningen, 12 half vrijstaande woningen en 1 vrijstaande woning.

Van de eerste vijf rijwoningen is de omgevingsvergunning aangevraagd en er wordt naar verwachting net na de jaarwisseling begonnen met de bouw. Daarmee heeft ‘Wonen in Tersluis’ de primeur in de jongste wijk van Meerstad. Er zijn nog een aantal halfvrijstaande woningen beschikbaar.

Laat ons weten wat uw woonwensen zijn om te kijken of wij uw (droomwoning) kunnen realiseren in Tersluis.

Klik hier voor meer informatie of een overzicht van de beschikbare woningen. Maak hier een afspraak met een van onze nieuwbouwmakelaars of bel naar 050-853 3733.

Kijk onze website voor het overige nieuwbouwaanbod.

BINNENKORT IN VERKOOP

Berlage-Hof  Appartementen | Binnenkort in verkoop
Als kroon op de Berlage-Hof wordt er gewerkt aan een ontwerp van 24 appartementen met balkon en uitzicht op de groenstrook.

U woont er stedelijk, maar toch besloten en rustig aan het rand van het Hamburgerplantsoen. Het worden ruime appartementen met 2 slaapkamers en een royaal en zonnig balkon op slechts een paar minuten van het centrum.

Volg hier dit project en we sturen u de uitnodiging voor de start verkoop!

Kempkensberg | Binnenkort in verkoop
Wij zijn momenteel druk in voorbereiding met het project Kempkensberg. Tussen het Sterrenbos, Helperzoom en Bachkade worden luxe appartementen ontwikkeld. Dit zijn appartementen variëren in oppervlakte en worden uitgevoerd met 2 of 3 slaapkamers en royale buitenruimtes. Op de bovenste verdieping komen ca. vier prachtige en royale penthouses.

Volg hier dit project om als eerste de voorlopige plattegronden te ontvangen en op de hoogte te blijven!

Merckt – Luxe appartementen aan de Grote Markt | Binnenkort in verkoop
Er is massaal gestemd bij de publieksenquête voor het hoekpand aan de Grote Markt en met bijna 75% van de stemmen is Merckt hét winnende ontwerp voor de nieuwe invulling voor de hoek met de Oosterstraat, Poelestraat en Grote Markt. Met ‘Merckt’ krijgt Groningen er een nieuwe hotspot en bijzondere woonlocatie bij.

Bent u geïnteresseerd om op deze unieke locatie te wonen? Volg hier dit project op onze website en wij houden u op de hoogte.

Tersluis – vlek 7 (Meerstad) | Binnenkort te koop
Meerstad zal de komende tijd worden uitgebreid met de nieuwe woonwijk Tersluis.
Op vlek 7 zijn diverse woningen in ontwikkeling, rijwoningen, hoekwoningen, twee-onder-een-kap en vrijstaande woningen op royale kavel in een groene woonwijk.

Schrijf u in als geïnteresseerde en/of volg dit plan en we houden u op de hoogte.

'Meer’ in Meerstad – (Meeroevers vlek 11A) | Binnenkort te koop
Vlek 11A in Meeroevers is gelegen tussen de Kwelvaart en het Woldmeer. Wij verwachten van het voorjaar te kunnen starten met de verkoop van dit zeer gevarieerd plan met ca. 47 woningen, bestaande uit rij-, hoek- en half vrijstaande woningen.

Klik hier voor meer informatie en volg dit project om op de hoogte te blijven.

Stadswerf-kadewoningen (fase 3) | Binnenkort te koop
Na alle woningen in de Stadswerfkade fase 1, zijn nu ook alle woningen van fase 2 uitverkocht. Binnenkort start de verkoop van de derde fase.

Klik hier voor meer informatie en volg dit project om op de hoogte te blijven.

Engelse Park | Binnenkort te koop
Deze toekomstige ontwikkeling van het project Engelse Park ligt op één van de mooiste plekken in Groningen-Zuid; op de voormalige Rijkskantorenlocatie tussen de Bachkade, Engelse Kamp, Haydnlaan en Kempkensberg. Het plan bestaat uit ca. 95 royale grondgebonden woningen, variërend in oppervlakte en bouwlagen. Herenhuizen met een stedelijk karakter, vlakbij het centrum en de ring gelegen in een groene woonomgeving van het Sterrenbos en het toekomstige Zuiderplantsoen. Een fantastische plek om te wonen aan de zuidkant van de stad. Zodra er meer informatie over dit project bekend is, krijgt u een uitnodiging van ons voor een gesprek met één van onze nieuwbouwmakelaars.

Volg hier dit project op onze website en wij houden u op de hoogte.

Op onze website vindt u nog veel meer toekomstige nieuwbouwprojecten die u kunt volgen.

RECENT VERKOCHT:

Ebbingekwartier (Blok 6) | Verkocht (onder voorbehoud)
Voor het project Ebbingekwartier was zeer veel animo en alle woningen en appartementen zijn verloot en inmiddels verkocht. In het voorjaar kan er gestart worden met de bouw. Naar verwachting zal rond de zomer de volgende fase (blok 7) in verkoop gaan.

Hanckemahof (Zuidhorn) | Verkocht (onder voorbehoud)
Ook aan de Hanckemalaan is de laatste woning net verkocht en gaat de bouw binnenkort van start.

Meeroeverslaan en Oeverpad (Meerstad) - Vlek  5 en 11-B | Verkocht (onder voorbehoud)
Op de vlekken 5 en 11B in Meeroevers wordt binnenkort gestart met de bouw van 22 ruime rij-, hoek- en twee-onder-één-kap woningen.

Berlage-Hof Terraswoningen | Verkocht (onder voorbehoud)
Er wordt druk gebouwd en gewoond in de Berlage-Hof. Er zijn in de 11 deelfases inmiddels al 100 woningen verkocht! Ook interesse in wonen in de Berlage-Hof? Er zijn nog 3 Parkwoningen beschikbaar én binnenkort gaan de appartementen in de verkoop.

GO East | Verkocht (onder voorbehoud)
Alle Stadsvilla’s in Go East zijn inmiddels verkocht en de bouw is in volle gang.

Vederkruid Meerstad (Vlek 19-C) | Verkocht (onder voorbehoud)
Ook in het project Vederkruid is de laatste woning net verkocht en gaat de bouw binnenkort van start.

Voor een plaats op de reservelijst voor de bouwnummers die (eventueel) vrijkomen mailt u uw NAW-gegevens naar info@pandomo.nl o.v.v. de projectnaam.


Wilt u een gesprek met een van onze nieuwbouwmakelaars? Neem dan contact met ons op of bel ons via telefoonnummer 050-8533733.

Gerelateerde berichten

    Geen resultaten gevonden