In november is het tijd voor de jaarlijkse Nieuwbouw Beurs XL in Martiniplaza. Op vrijdag 18, zaterdag 19 en zondag 20 november staat het weekend volledig in teken van nieuwbouw en verbouw. Pandomo Makelaars is uiteraard prominent aanwezig op de beurs.

De Nieuwbouwbeurs XL komt er weer aan!

Nieuwbouwbeurs XL is hét nieuwbouw event waarbij alle lopende en toekomstige nieuwbouwprojecten worden gepresenteerd. Binnen no-time bent u op de hoogte van de nieuwbouwprojecten en toekomstige ontwikkelingen. Ook kunt u direct aan de makelaars vragen stellen.

Wij presenteren op de beurs bijna 30 projectlocaties waar gebouwd gaat worden. Op de locaties komt een gevarieerd aanbod van appartementen tot vrijstaande villa’s en van hartje Groningen tot Zuidlaren. Daarnaast komen wij zeker met een aantal primeurs! Op gewilde locaties zal in de toekomst gebouwd worden en wij laten daarvan de eerste verkaveling, schetsen of tekeningen zien. Ook Meerstad wordt uitgelicht met diverse projecten.

Wij nodigen u graag uit op onze stand waar u alle informatie over de nieuwbouwprojecten . U kunt ons vinden direct bij de ingang van de beurs. De entree is gratis.

Graag tot ziens op 18, 19 en/of 20 november.

Data & tijden
Vrijdag 19 november: 13.00 – 21.00 uur
Zaterdag 19 november: 10.00 – 17.00 uur
Zondag 20 november:  10.00 – 17.00 uur

Locatie
MartiniPlaza
Leonard Springerlaan 2
9727 KB Groningen

Gerelateerde berichten

    Geen resultaten gevonden