Nieuwbouw lentekriebels

Nieuwbouw lentekriebels

7-3-2024Nico Nijenhuis

De lente is begonnen en met de eerste zonnestralen krijgen we weer helemaal zin om van het buitenleven te genieten. Of dit nu in de tuin, dakterras of op het balkon is, we hebben uiteenlopend aanbod waar je heerlijk kunt genieten van 'buiten' en fantastisch kunt wonen. In of rondom onze stad Groningen. Lees je mee?

Lees verder
Start verkoop Noorderhorizon

Start verkoop Noorderhorizon

7-3-2024Pandomo Makelaars

Aan de rand van het charmante dorp Zuidhorn verrijst NoorderHorizon. In het prachtige Groningse polderlandschap ontwikkelt en bouwt Dura Vermeer de komende jaren aan deze nieuwe, groene en duurzame wijk. In NoorderHorizon vind je alle rust en ruimte om iedere dag opnieuw de wereld te ontdekken.

Lees verder
Kun je een woning kopen met een studieschuld?

Kun je een woning kopen met een studieschuld?

7-3-2024Klaas Schippers

Ben jij die starter op de woningmarkt die graag een huis wil kopen, maar niet goed weet wat je mogelijkheden zijn omdat je een studieschuld hebt? Dan sta je daarin zeker niet alleen. We krijgen daar namelijk regelmatig vragen over. Ons doel is om alle onzekerheid en onduidelijkheid bij je weg te nemen en daarom presenteren we hier drie essentiële feiten voor jou!

Lees verder
Drie nieuwe aanwinsten!

Drie nieuwe aanwinsten!

7-3-2024Pandomo Makelaars

Sinds enkele weken lopen er maar liefst drie nieuwe collega's bij ons rond op kantoor. Zijn we super blij mee en we stellen Eugenie, Sanne en Emma dan ook graag even voor.

Lees verder
NVM Open Huizen Dag

NVM Open Huizen Dag

6-3-2024Pandomo Makelaars

De NVM Open Huizen Dag is voor iedereen die plannen heeft om een huis te willen kopen. De NVM Open Huizen Dag biedt de kans om een beeld te krijgen van de woningmarkt en om geheel vrijblijvend en zonder afspraak vooraf huizen te gaan bekijken.

Lees verder

Wilt u op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen binnen de nieuwbouw, koop- en huurwoningenwereld? Op deze pagina verzamelen wij al het woonnieuws dat wij belangrijk vinden om met u te delen.

Wilt u vooral van één specifieke categorie nieuws bekijken? Selecteer deze categorie dan om alle berichten over dit onderwerp te lezen.