Stagiaire zegt:  'bedankt!'

Stagiaire zegt: 'bedankt!'

25-6-2019Maryan Stokhof de Jong

Hierbij stel ik mezelf graag even voor. Mijn naam is Maryan Stokhof de Jong en ik volg de opleiding Managementassistente/ Directiesecretaresse op het Alfa-College in Groningen. Ik heb met heel veel plezier van 27 november 2018 tot 13 juni 2019 stage gelopen bij Pandomo Makelaars.

Lees verder
Zorg voor je financiële zekerheid

Zorg voor je financiële zekerheid

4-6-2019Klaas Schippers

Het is natuurlijk verdrietig als één van de ouders in een gezin vroegtijdig overlijdt. Voor de achterblijvende partner en eventuele kinderen is het nog triester als daarna blijkt dat de financiën niet goed geregeld zijn.

Lees verder
Kopen en hypotheek in één

Kopen en hypotheek in één

4-6-2019Diana Tijseling

Een van de voordelen van een full service kantoor is de mogelijkheid tot het bundelen van diensten. Voor veel mensen geldt dat wanneer er een huis wordt aangekocht er ook een (aanvullende) hypotheek geregeld moet worden. Onze diensten rondom het aankopen van een huis en het regelen van de benodigde hypotheek bieden wij daarom aan in één pakket voor een aantrekkelijk tarief: Kopen & Hypotheek, volgens Pandomo Makelaars.

Lees verder

Wilt u op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen binnen de nieuwbouw, koop- en huurwoningenwereld? Op deze pagina verzamelen wij al het woonnieuws dat wij belangrijk vinden om met u te delen.

Wilt u vooral van één specifieke categorie nieuws bekijken? Selecteer deze categorie dan om alle berichten over dit onderwerp te lezen.