Klaar voor de start?

Klaar voor de start?

4-3-2019Klaas Schippers

Op de huidige woningmarkt is het voor een huizenkoper niet gemakkelijk om een woning te bemachtigen. En dat geldt in het bijzonder voor starters. Er zijn veel kapers op de kust en het aanbod is gering. Dit geldt voor zowel bestaande woningen als ook voor nieuwbouwhuizen. Als je geen ervaring hebt met het aankopen van een huis, dan sta je al snel met 1-0 achter op de meer ervaren kopers.

Lees verder
Voorjaarsnieuws vol primeurs

Voorjaarsnieuws vol primeurs

4-3-2019Helene Klein

Zoals u inmiddels merkt is er veel beweging op het gebied van nieuwbouw. Er wordt veel gebouwd, er vinden veel woningen nieuwe eigenaren, projecten gaan in verkoop én er staan nieuwe plannen op stapel. Benieuwd naar de ontwikkelingen? Wij vertellen hier graag meer over in deze nieuwsbrief of tijdens het eerstvolgend WoonEvent.

Lees verder
De Oosterparkwijk in bloei zien komen?

De Oosterparkwijk in bloei zien komen?

4-3-2019Sebastian de Vos

Op een goede locatie (nabij het UMCG) in de Oosterparkwijk zijn recentelijk een 7-tal appartementen gebouwd. Wij mogen dit voorjaar alle woningen te huur aanbieden. Een afspraak voor bezichtiging is snel gemaakt! Onze verhuurspecialist Sebastian de Vos begeleidt en adviseert u daarbij graag.

Lees verder
Wilt u weten wat uw huis waard is?

Wilt u weten wat uw huis waard is?

4-3-2019Diana Tijseling

Ja! Het is bijna lente! Denkt u er ook over na om uw huis dit voorjaar te koop te zetten? Of bent u misschien gewoon benieuwd wat uw woning waard is?

Lees verder
Bij ons is het altijd lente!

Bij ons is het altijd lente!

4-3-2019Diana Tijseling

De astronomische lente begint in Nederland op woensdag 20 maart. Maar nu we de eerste warme zonnestralen weer hebben gevoeld, willen wij eigenlijk nog maar één ding: de winter achter ons laten! De lente brengt ons zoveel om naar uit te kijken!

Lees verder

Wilt u op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen binnen de nieuwbouw, koop- en huurwoningenwereld? Op deze pagina verzamelen wij al het woonnieuws dat wij belangrijk vinden om met u te delen.

Wilt u vooral van één specifieke categorie nieuws bekijken? Selecteer deze categorie dan om alle berichten over dit onderwerp te lezen.